×

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: تشخیص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از وضعیت ظاهری طیور امکان‌پذیر نیست

  • کد نوشته: 8620
  • ۱۳۹۵-۱۰-۱۱
  • 83 بازدید
  • ۰
  • محمدرضا نقی‌پور با اشاره به شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گیلان اظهار داشت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیماری حیوانی است و خوشبختانه تاکنون در نمونه‌های انسانی دیده نشده است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه استان در سال گذشته در مقابله و کنترل آنفلوآنزای انسانی موفق عمل کرده و امسال […]

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: تشخیص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از وضعیت ظاهری طیور امکان‌پذیر نیست
  • محمدرضا نقی‌پور با اشاره به شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گیلان اظهار داشت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیماری حیوانی است و خوشبختانه تاکنون در نمونه‌های انسانی دیده نشده است.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه استان در سال گذشته در مقابله و کنترل آنفلوآنزای انسانی موفق عمل کرده و امسال هم این مقوله به شیوه درست در حال انجام است افزود: استان کارنامه درخشانی در کنترل و مقابله با آنفلوآنزای انسانی در کشور دارد.

    رئیس مرکز بهداشت استان گیلان با تاکید بر اینکه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ویروسی وابسته به جمعیت پرندگان و حیات وحش است تصریح کرد: تمامی اقدامات در مقابله با این بیماری در راستای جلوگیری از نزدیکی این ویروس به جامعه انسانی است.

    وی با بیان اینکه ویروس‌های حیات وحش در چندین مرحله می‌توانند خود را به ویروس‌های انسانی تبدیل کنند تاکید کرد: در حال حاضر ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با شیوع در طیور بومی یک قدم خود را به جامعه انسانی در استان نزدیک کرده است.

    نقی‌پور با اشاره به اینکه تنفس در محیط آلوده از بیماری مذکور می‌تواند عامل انتقال باشد خاطرنشان کرد: هر گونه ارتباط مستقیم با پرندگان حیات وحش، پرندگان بومی آلوده و حتی فضولات آنها در استان می‌تواند شانس ابتلا به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را در انسان افزایش دهد.

    رئیس مرکز بهداشت استان گیلان با تاکید بر اینکه باید با کنترل و پیشگیری شانس ابتلا ویروس مذکور به انسان را در استان کاهش دهیم بیان کرد: تشخیص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از وضعیت ظاهری طیور امکان پذیر نیست.

    وی با اشاره به اینکه میزان کشندگی آنفلوآنزا بسیار بالا است و خوشبختانه هیچ نمونه انسانی تاکنون از این بیماری دیده نشده است خاطرنشان کرد: یکی از دلایل حساسیت شدید مسئولان استان به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان دلیل کشندگی بالای این ویروس است.

    منبع: خبرگزاری تسنیم

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=8620

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *