رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور گفت: رقم جدید برنج ایرانی اَنام مرداد ماه امسال در گیلان معرفی خواهد شد.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، مریم حسینی گفت: رقم جدید برنج ایرانی انام مرداد امسال همزمان با برداشت برنج به شالیکاران و مصرف کنندگان معرفی خواهد شد.
وی افزود: زودرس بودن، داشتن ظاهری همانند برنج محلی دم سیاه، بوته کوتاه تر، مقاوم در برابر باد و باران، کود پذیری بیشتر، نیاز آبی کمتر و تولید بیشتر در هر هکتار از ویژگی ها و مزایای رقم جدید برنج انام در مقایسه با دیگر رقم ها است.
حسینی در ادامه از معرفی رقم جدید برنج تیسا در مازندران در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: زودرسی، دانه بلند و پخت خوب از ویژگی های این برنج است.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور خاطرنشان کرد: ۳۰۰ مهندس کشاورزی برای اجرای طرح مطلوب سازی برنج، مربیگری و ارائه توصیه های فنی به شالیکاران در گیلان فعالند.
حسینی افزود: با توجه به طرح تولید برنج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاهها در کنار سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان برای افزایش کمیت و کیفیت تولید برنج در گیلان و استانهای شمالی گام برمیدارد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ نفر از مربیان مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور از امروز به مدت ۶ روز، برای کار با دستگاههای شالیکوبی و سایر بخشهای مرتبط آموزش میبینند افزود: مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور همواره در راستای امنیت غذایی گام برمیدارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه کیفیت و کمیت برنج از مزرعه تا سفره به امنیت غذایی نیز کمک میکند گفت: اقداماتی که برای خودکفایی در تولید برنج در استانهای شمالی بر اساس یک برنامه ریزی مشخص و اصول معینی انجام و اجرا میشود.
دیدگاهتان را بنویسید