×

معرفی رقم جدید برنج ایرانی اَنام گیلان در آینده نزدیک

  • کد نوشته: 47012
  • ۱۳۹۸-۰۳-۲۸
  • 92 بازدید
  • ۰
  • رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور گفت: رقم جدید برنج ایرانی اَنام مرداد ماه امسال در گیلان معرفی خواهد شد. به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، مریم حسینی گفت: رقم جدید برنج ایرانی انام مرداد امسال همزمان با برداشت برنج به شالیکاران و مصرف کنندگان معرفی خواهد شد. وی افزود: زودرس بودن، داشتن […]

    معرفی رقم جدید برنج ایرانی اَنام گیلان در آینده نزدیک
  • رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور گفت: رقم جدید برنج ایرانی اَنام مرداد ماه امسال در گیلان معرفی خواهد شد.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، مریم حسینی گفت: رقم جدید برنج ایرانی انام مرداد امسال همزمان با برداشت برنج به شالیکاران و مصرف کنندگان معرفی خواهد شد.

    وی افزود: زودرس بودن، داشتن ظاهری همانند برنج محلی ‌دم سیاه، بوته کوتاه تر، مقاوم در برابر باد و باران، کود پذیری بیشتر، نیاز آبی کمتر و تولید بیشتر در هر هکتار از ویژگی ها و مزایای رقم جدید برنج انام در مقایسه با دیگر رقم ها است.

    حسینی در ادامه از معرفی رقم جدید برنج تیسا در مازندران در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: زودرسی، دانه بلند و پخت خوب از ویژگی های این برنج است.

    رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور خاطرنشان کرد: ۳۰۰ مهندس کشاورزی برای اجرای طرح مطلوب ‌سازی برنج، مربیگری و ارائه توصیه های فنی به شالیکاران در گیلان  فعالند.

    حسینی افزود: با توجه به طرح تولید برنج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها در کنار سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان برای افزایش کمیت و کیفیت تولید برنج در گیلان و استان‌های شمالی گام برمی‌دارد.

    وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ نفر از مربیان مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور از امروز به مدت ۶ روز، برای کار با دستگاه‌های شالیکوبی و سایر بخش‌های مرتبط آموزش می‌بینند افزود: مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور همواره در راستای امنیت غذایی گام برمی‌دارد. 

    رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه کیفیت و کمیت برنج از مزرعه تا سفره به امنیت غذایی نیز کمک می‌کند گفت: اقداماتی که برای خودکفایی در تولید برنج در استان‌های شمالی بر اساس یک برنامه ریزی مشخص و اصول معینی انجام و اجرا می‌شود.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=47012

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *