×

اداره حفاظت محیط زیست انزلی با تخریب کنندگان تالاب برخورد کرد

  • کد نوشته: 36402
  • ۱۳۹۷-۰۶-۲۷
  • 129 بازدید
  • ۰
  • رییس اداره حفاظت محیط زیست بندر انزلی از برخورد با تخریب کنندگان تالاب خبر داد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی،احسان هادی پور اظهار داشت: طی گشت عرصه های آبی و خشکی توسط محیط بانان ،روز ۲۲ شهریور برداشت ماسه با یک دستگاه بیل مکانیکی داخل اراضی تالاب انزلی […]

    اداره حفاظت محیط زیست انزلی با تخریب کنندگان تالاب برخورد کرد
  • رییس اداره حفاظت محیط زیست بندر انزلی از برخورد با تخریب کنندگان تالاب خبر داد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی،احسان هادی پور اظهار داشت: طی گشت عرصه های آبی و خشکی توسط محیط بانان ،روز ۲۲ شهریور برداشت ماسه با یک دستگاه بیل مکانیکی داخل اراضی تالاب انزلی مشاهده شد.

    وی افزود: با اخذ مجوز از دادستان محترم شهرستان و همکاری پاسگاه انتظامی آبکنار ضمن توقف عملیات و توقیف بیل مکانیکی مراتب صورتجلسه و افراد خاطی جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

    هادی پور خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات عمده در این شهرستان تخریب و تصرف اراضی تالاب بین المللی انزلی توسط افراد سودجو بوده درصورت مشاهده اینگونه تخلفات ، یگان حفاظت محیط زیست شهرستان با جدیت با این موارد برخورد و افراد خاطی به دادگستری شهرستان معرفی خواهند شد.

    تالاب انزلی با حدود ۱۹ هزار هکتار وسعت در طول سواحل جنوبی دریای خزر در جوار شهر انزلی گسترده شده است.

    این تالاب نقش مهمی در زیست بوم گیلان و کشور ایفا می کند؛ تالاب کنترل کننده سیل های ویرانگر و تعدیل کننده آب و هوای منطقه و زیستگاه جمعیت زیادی از آبزیان، پرندگان و گیاهان است.
    این تالاب سال ۱۳۵۴ در فهرست تالاب های بین المللی رامسر به ثبت رسید .

    علاوه بر تاثیرات اقلیمی، تالاب انزلی از مراکز مهم جذب گردشگر به گیلان بشمار می رود و معیشت جمعیت قابل توجهی از ساکنان حاشیه تالاب به لحاظ کشاورزی، صیادی و تامین مواد اولیه صنایع دستی به حیات آن گره خورده است.

    این تالاب سال ۱۹۹۳ به دلیل مخاطراتی مانند افزایش رسوبات، آلودگی آب ، تغییر سطح آب دریای خزر در فهرست تالابهای در معرض خطر (مونترو) قرار گرفت.

    فاضلاب های صنعتی، خانگی،بیمارستانی، ضایعات کشتارگاهی ، سموم کشاورزی ، پسماندها و نخاله ها ، گیاهان مهاجمی چون آزولا و سنبل آبی ، تصرف اراضی و ساخت و ساز در حریم تالاب،ورود رسوبات از رودخانه ها و انتقال آلودگی ازدریا و نوسانات آب دریا حیات تالاب انزلی را به شدت به خطر انداخته است.

    از سال ۱۳۷۴ تاکنون حدود ۱۳۰ سانتی متر کاهش اب سطح دریای خزر ثبت شده که اثرات آن به خشک شدن تدریجی تالاب منجر شده است .

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=36402

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *