استاندار گیلان خاطرنشان کرد: ائمه جمعه به عنوان زبان مردم درخواستها و مشکلات آنان را به مسئولان منعکس میکنند که به عنوان یک فرصت در خدمترسانی به مردم محسوب میشود.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، دکتر مصطفی سالاری در گردهمایی ائمه جمعه استان گیلان که با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در آستانه اشرفیه برگزار شد، آیت الله قربانی را عالم اندیشمند و سرمایه بزرگ برای استان و کشور دانست و افزود: در بسیاری از سفرهایی که برای پیگیری مسائل استان به مرکز سفر میکنم بسیاری از مسئولان از آیت الله قربانی به عنوان سرمایه گیلان، مایه اتحاد و زمینه ساز برای رفع امورات مهم استان یاد میکنند.
وی جایگاه نماز جمعه و ائمه جمعه را بی بدیل دانست و اظهار کرد: ائمه جمعه نقش بسزایی در فرهنگ سازی جامعه و زمینه سازی اقدامات توسعهای دارند.
نماینده عالی دولت در گیلان، با بیان اینکه ارتباط با ائمه جمعه را برای خود یک فرصت میدانم، خاطرنشان کرد: ائمه جمعه به عنوان زبان مردم درخواستها و مشکلات آنان را به مسئولان منعکس میکنند که به عنوان یک فرصت در خدمترسانی به مردم محسوب میشود.
وی تصریح کرد: در مسیر رفع مشکل اشتغال به عنوان اصلیترین مشکل استان نیازمند ایجاد زمینه کسب و کار در جامعه هستیم که ائمه جمعه میتوانند در این خصوص کمک شایان توجهی داشته باشند.
این مقام مسئول عنوان کرد: ارتباط با مردم و ائمه جمعه میتواند زمینه برطرف کردن بسیاری از مشکلات و نیز کاهش نارساییهای موجود را ایجاد کند.
وی اظهار کرد: رفع مشکل اشتغال، صرفا کار دولت نیست و ائمه جمعه میتوانند در کاهش آسیبهای این حوزه تاثیرگذار باشد.
سالاری، با اشاره به اینکه اشتغالزایی نیازمند حضور سرمایهگذاران برای افزایش تولید است، گفت: مردم مسئولان و ائمه جمعه در موضوع اشتغال مکمل یکدیگر هستند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری فضا و بستری آرام میخواهد تا علاوه بر ایجاد اشتغال، آسیبهای اجتماعی را نیز کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه کمترین فساد را در حوزه کاری خود تحمل نمیکنم، افزود: در مسیر مبارزه با فساد باید با روشی مدبرانه عمل کرد تا به حیثیت و آبروی افراد لطمهای وارد نشود.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: اگر مدیری مرتکب فساد شود و دلایل قانع کننده در انجام آن برای بنده وجود داشته باشد قبل از انجام اقدامات قضایی آن مدیر باید از سمت خود برداشته شود چون این فرد نباید مدیر جمهوری اسلامی باشد.
وی بر ضرورت اتخاذ تصمیمات عالمانه و مدبرانه در مسیر مبارزه با فساد از سوی دستگاههای نظارتی و قضایی تاکید و تصریح کرد: آمادگی هرگونه همکاری در زمینه مبارزه با فساد را دارم.
استاندار گیلان، به وجود ظرفیتها، استعدادها و نیز معضلات در استان گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: برای نظارت بر اجرا و تصمیمگیری براساس برنامهریزی صحیح در موضوعات مختلف استان ۴۸ کمیته با ترکیب مسئولان دولتی، مردم، اصناف مرتبط و نیز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تشکیل تا یک برنامه پنج ساله در هر یک از این بخش ها تدوین شود.
سالاری، به آغاز سفرهای یک الی دو روزه به شهرستانهای استان اشاره کرد و یادآور شد: در این سفرها علاوه بر حضور در بین مردم و شنیدن مشکلات آنان بدون واسطه، بازدید از پروژهها، سه جلسه تخصصی با دهیاران و شهرداران در موضوعات عمران روستایی و شهر و نیز اصناف و همچنین سرمایهگذاران و تولیدکنندگان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه آمادگی لازم برای برگزاری جلسه آتی گردهمایی ائمه جمعه به میزبانی استانداری گیلان وجود دارد، خاطرنشان کرد: بنای ما بر این است از همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در جهت استفاده از بودجههای ملی برای پروژههای بزرگ و برطرف کردن آن کمال بهره را ببریم.
دیدگاهتان را بنویسید