×

استاندار گیلان: اتمام پروژه‌های نیمه تمام در اولویت است

  • کد نوشته: 33794
  • ۱۳۹۷-۰۴-۲۵
  • 182 بازدید
  • ۰
  • استاندار گیلان،به تعیین الزامات درون استانی برای مدیریت بودجه‌ اشاره کرد و گفت: تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام با اولویت طرح‌های آب شرب، آب کشاورزی و برق در رأس برنامه‌های حوزه عمرانی استان است. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، دکتر مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بر […]

    استاندار گیلان: اتمام پروژه‌های نیمه تمام در اولویت است
  • استاندار گیلان،به تعیین الزامات درون استانی برای مدیریت بودجه‌ اشاره کرد و گفت: تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام با اولویت طرح‌های آب شرب، آب کشاورزی و برق در رأس برنامه‌های حوزه عمرانی استان است.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، دکتر مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بر ضرورت پیگیری جدی مدیران دستگاه‌های اجرایی در جهت جذب هرچه بیشتر از وجوه متمرکز دراختیار وزارتخانه‌ها و سازمان های ملی تاکید کرد و گفت: مدیران استانی در این مسیر با تسلط کامل بر ردیف های بودجه‌ای پیشنهادها و طرح های خود را برای جذب هرچه بیشتر اعتبارات درخصوص پروژه‌ها ارائه و مطالبه کنند . 

    وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی صحیح و تدبیر مناسب باید سهم مطلوبی از اعتبارات ملی در جهت پیشرفت و توسعه گیلان دریافت شود . 

    سالاری بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در زمانبندی مشخص از مدیران دستگاه‌های اجرایی طرح‌ها و پیشنهادها را دریافت و بر نحوه جذب اعتبارات نظارت کند . 

    استاندار گیلان، افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان علاوه بر جدول اعتبارات مرتبط با هر دستگاه اجرایی در سال ۹۷، میزان جذب اعتبارات ملی در سال‌های ۹۶ و ۹۵ را به صورت مقایسه‌ای تهیه و در اختیار دستگاه‌ها قرار دهد . 

    وی با بیان اینکه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های کشوری به صورت مشخص اعتبارات استان‌ها را پیش‌بینی و در اختیار قرار می‌دهند گفت: با ارائه طرح‌های پیشنهاد‌ی و پیگیری و جدیت از سوی مدیران و نمایندگان استان این میزان به ۲ تا ۳ برابر قابل افزایش است . 

    سالاری با اشاره به اینکه متناسب با شرایط فعلی کشور برنامه‌ریزی‌هایی از سوی دولت و مجلس برای مدیریت ملی درحال انجام است،‌ ادامه داد: نگاه دستگاه‌های استانی در هزینه اعتبارات در سال ۹۷ به صورت صرفه‌جویانه باشد . 

    وی اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی تعهدهایی که متناسب با شرایط فراوانی اعتباری و بودجه است برای خود ایجاد نکنند. 

    سالاری به تعیین الزامات درون استانی برای مدیریت بودجه‌ اشاره و خاطرنشان کرد: تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام با اولویت طرح‌های آب شرب، آب کشاورزی و برق در رأس برنامه‌های حوزه عمرانی استان است . 

    نماینده عالی دولت در گیلان، گفت: پروژه‌های دارای پیشرفت بالای ۷۰ درصد جزء اولویت اول و پروژه‌های ۳۰ تا ۷۰ درصد در اولویت بعدی قرار دارد . 

    نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه حدود ۸ درصد اعتبارات قانون بودجه در اختیار استان ها قرار دارد اظهار کرد: این بودجه براساس مکانیزم مشخص هرساله و با مدیریت در نحوه هزینه از طریق شورای برنامه‌ریزی استان به کمیته‌های شهرستانی اختصاص پیدا می کند . 

    وی گفت: در مسیر جذب حداکثری اعتبارات ملی و در طرح‌هایی که نیازمند مشارکت استانی است از اعتبارات گیلان اختصاص داده می‌شود . 

    استاندار گیلان به افزایش دمای هوای استان و استفاده از وسایل سرمایشی همانند مناطق گرمسیری در هفته‌های اخیر اشاره کرد و افزود: به منظور تغییر در تعرفه برق مشترکان گیلانی پیشنهاد‌هایی به دولت و شرکت توانیر ارائه کرده‌ایم که در این مسیر نیازمند حمایت و پیگیری نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هستیم . 

    وی به تشکیل جلسات کمیته‌های ۴۸ گانه استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این جلسات به منظور پیشرفت استان در حوزه‌های مختلف پیشنهادها و طرح‌هایی ارائه شده که در آینده‌ای نزدیک به صورت تجمیعی و برای تعییین اولویت در اجراء تهیه و تدوین می‌شود . 

    سالاری به تلاش‌های صورت گرفته درخصوصجذب اعتبارات اسناد خزانه برای پروژه‌های استان اشاره و خاطرنشان کرد: نگرانی خاصی درخصوص جذب اعتبارات اسناد خزانه در مدت مقرر وجود ندارد . 

    وی به وجود برخی دغدغه‌ها درخصوص آب کشاورزی و شرب تعدادی از شهرستان‌های استان گفت: برخی مشکلات در خصوص آب شرب در ایام اخیر مربوط به شبکه و ساختار انتقال و توزیع است که امسال با اولویت به این بخش پرداخته می‌شود . 

    نماینده عالی دولت در گیلان گفت: علیرغم وجود برخی نقیصه‌ها در خصوص آب کشاورزی، اقدامات صورت گرفته از سوی فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی متولی این بخش شایسته قدردانی است . 

    وی به رویکرد جدی همکاران خود در حوزه تأمین آب کشاورزی اشاره و خاطرنشان کرد: به لطف پروردگار و با نزول بارش‌های الهی و با مدیریت در زمانبندی رهاسازی آب سد و صرفه جویی مشکل حادی در این حوزه وجود ندارد . 

    استاندار گیلان به وجود دغدغه مشترک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی در خصوص تأمین آب کشاورزی اشاره کرد و گفت: اعتبار اختصاص یافته برای تأمین لوله ایستگاه‌های پمپاژ و میزان لایروبی انهار در سال جاری طی ۲۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است . 

    رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در ادامه این نشست بر ضرورت مشخص شدن سهم هریک از دستگاه های اجرایی استان از محل اعتبارات بودجه ی متمرکز کشور تاکید کرد و گفت: حوزه‌هایی چون آب شرب روستایی و شهری، محیط زیست و پسماند، آموزش و پرورش، حمل و نقل عمومی و ریلی از اولویت هایی هستند که می‌توانند از اعتبارات متمرکز امسال بهره‌مند شوند و مدیران اجرایی برای جذب این اعتبارات باید جدیت بیشتری نشان دهند . 

    جبار کوچکی نژاد همچنین درخواست استاندار از دولت برای کاهش تعرفه ی برق مشترکان گیلانی در فصل گرما را از مطالبات مردم عنوان کرد و گفت: مجمع نمایندگان استان نیز در این زمینه پیگیری‌های لازم را به عمل خواهد آورد . 

    احمد سیاوش‌پور رییس کل دادگستری گیلان در ادامه این جلسه بر ضرورت تفکیک اولویت های بودجه ی ملی و استانی از سوی دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: اولویت بندی نیازها می تواند روند جذب اعتبارات ملی و استانی را برای هر یک از دستگاه های اجرایی تسهیل کند.

    در این جلسه همچنین کیوان محمدی رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان در گزارشی میزان بودجه عمومی دولت را ۴۴۳ هزار میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: از این میزان ۳۳۷ هزار میلیارد تومان بودجه هزینه‌ای و ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بودجه تملک دارایی است . 

    وی با اشاره به اینکه میزان بودجه‌های استانی در بودجه سال ۹۷ مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومان تعیین شده است گفت: ۶۳ هزار میلیارد تومان نیز اعتبارات تملک دارایی ملی است که در اختیار وزارتخانه‌ها و سازمان‌های تابعه بوده و دستگاه‌های استانی با ارائه طرح‌ها و تعامل با وزارتخانه‌ها می توانند آن را جذب کنند . 

    در ادامه ی این نشست غلامعلی جعفرزاده، از نمایندگان مردم رشت، حجت الاسلام افتخاری نماینده‌ی مردم فومن و شفت، منوچهر جمالی نماینده‌ی مردم رودبار، محمود شکری نماینده ی مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، سید محمد احمدی فرماندار رشت و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، هر یک در سخنانی به ارایه ی نظرات خود در خصوص نحوه‌ی مهار مشکل کم آبی در حوزه های شرب و کشاورزی و مشکلات ناشی از آن، آگاهی از روند تخصیص اعتبارات تملک دارایی های استان در سال ۹۶ و نحوه ی اولویت بندی طرح های نیمه تمام و اولویت دار پرداختند. 

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=33794

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *