×

استاندار گیلان: برنج گیلان برند سازی و شناسنامه دار شود

  • کد نوشته: 82186
  • ۱۴۰۱-۰۷-۱۷
  • 115 بازدید
  • ۰
  • استاندار گیلان با تأکید بر لزوم برند سازی و شناسنامه دار کردن برنج استان گفت: بسته بندی با درج اطلاعات واقعی و نظارت بر صحت اطلاعات برای جلوگیری از آسیب به کشاورزان ضروری است. به گزارش گیل و دیلم ، اسدالله عباسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه اکثر […]

    استاندار گیلان: برنج گیلان برند سازی و شناسنامه دار شود
  • استاندار گیلان با تأکید بر لزوم برند سازی و شناسنامه دار کردن برنج استان گفت: بسته بندی با درج اطلاعات واقعی و نظارت بر صحت اطلاعات برای جلوگیری از آسیب به کشاورزان ضروری است.

    به گزارش گیل و دیلم ، اسدالله عباسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه اکثر نانوایی‌ها بدون مشکل فعالیت می‌کنند اظهار کرد: یک پایشی از وضعیت نانوایی‌ها انجام شود تا تعطیلی‌ها باعث نارضایتی مردم نشود و اگر یک نانوایی به دلیل تخلفات تعطیل شده فقدان آن مردم به ویژه مسافران را سرگردان نکند.

    استاندار گیلان با اشاره به اینکه اکثر شکایات مردمی از بازار مربوط به آرد و نان است افزود: زمان فعالیت نانوایی را متغیر کنید و در صورت نیاز سهمیه نانوایی‌ها و ساعت کاری آنها را افزایش دهید.

    وی با بیان اینکه علی رغم آنکه گندم و آرد به اندازه کافی داریم و ذخیره سازی مدیریت می‌شود اما چرخه عرضه و توزیع باید مدیریت شود بیان کرد: به روند کار سرعت دهید و نانوایی‌هایی که پخت خوب و کافی دارند را شناسایی و مورد تقدیر قرار دهید.

    عباسی با اشاره به اینکه در بازار مرغ هم بسته‌های تشویقی در نظر بگیرید و کسانی که در سخت‌ترین شرایط با ما همکاری کردند را تقدیر کنید گفت: با وجود اقدامات عده‌ای برای ایجاد بحران در بازار مرغ، بازار این محصول خوب مدیریت شد.

    استاندار گیلان افزود: در مدیریت بازار اقلام اساسی مانند مرغ و تخم مرغ و نان حساس باشید و وضعیت را همواره رصد کنید.

    عباسی با تاکید بر ضرورت وجود هماهنگی و همدلی برای مدیریت بازار اقلام اساسی بیان کرد: تولیدات بخش‌های مختلف در حال توسعه است و حمایت‌ها و تشویق‌های استانداری از این واحدها نیز ادامه دار خواهد بود.

    وی با بیان اینکه تشکیل زنجیره ارزش موجب ایجاد اشتغال و رونق تولید می‌شود، گفت: دولت درصدد آن است ضمن حمایت از بخش تولید، آن را توسعه دهد و صنایع بسته بندی ایجاد کند و با حذف بروکراسی، هزینه‌ها را کاهش دهد.

    عباسی با بیان اینکه گیلان منطقه گردشگرپذیر است و درآمد عمده مردم از رستوران‌ها است و اگر از این بخش لطمه ببینیم آسیب‌های زیادی متوجه اقتصاد استان می‌شود، افزود: تخلفات در سریع‌ترین زمان ممکن به تعزیرات گزارش شود.

    وی با بیان اینکه افزایش تولید برنج باعث مهار قیمت‌ها شده است، تصریح کرد: هزینه واقعی تولید برنج را برآورد کنید و این بخش را آزاد نگذارید تا کشاورز و مردم آسیب ببینند لذا تنظیم بازار برنج اهمیت زیادی در گیلان دارد.

    عباسی ادامه داد: برنج باید برند سازی و شناسنامه دار شود و محل تولید آن مشخص گردد لذا بسته بندی این محصول با درج اطلاعات واقعی و نظارت بر صحت اطلاعات آن برای لطمه ندیدن به کشاورزان ضروری است

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=82186

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *