×

استاندار گیلان: توسعه پایدار جوامع محلی باید دغدغه شوراهای شهر و روستا باشد

  • کد نوشته: 56538
  • ۱۳۹۹-۰۲-۰۹
  • 149 بازدید
  • ۰
  • استاندار گیلان با اشاره به نقش و مشارکت مردم در حل مشکلات با انتخاب شوراها، گفت: توسعه پایدار جوامع محلی باید دغدغه شوراهای شهر و روستا باشد. به گزارش گیل و دیلم، ارسلان زارع صبح سه شنبه به مناسبت ۹ اردیبهشت روز شوراهای اسلامی شهر و روستا با ایجاد ارتباط زنده از طریق فضای مجازی با […]

    استاندار گیلان: توسعه پایدار جوامع محلی باید دغدغه شوراهای شهر و روستا باشد
  • استاندار گیلان با اشاره به نقش و مشارکت مردم در حل مشکلات با انتخاب شوراها، گفت: توسعه پایدار جوامع محلی باید دغدغه شوراهای شهر و روستا باشد.

    به گزارش گیل و دیلم، ارسلان زارع صبح سه شنبه به مناسبت ۹ اردیبهشت روز شوراهای اسلامی شهر و روستا با ایجاد ارتباط زنده از طریق فضای مجازی با اعضای شوراهای شهر و روستای استان گیلان گفتگو کرد.

    وی در این ارتباط ضمن تبریک این روز و تشکر و قدردانی از تلاش اعضای شوراهای شهر و روستا در ارائه خدمات مختلف و همکاری و مشارکت با ستاد استانی مقابله با کرونا طی دو ماه گذشته، اظهار کرد: یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی تحقق شعار مردم سالاری دینی است.

    استاندار گیلان افزود: این شعار با مشارکت و آرای مردم و در نهایت خرد جمعی به عنوان اصلی ترین رویکرد نظام اسلامی همواره مورد توجه قرار گرفته است.

    وی شوراهای اسلامی شهر و روستا را یکی از جلوه‌های این تحقق این شعار در ۲۱ سال گذشته دانست و گفت: شوراها گسترده‌ترین زنجیره نهاد مدنی هستند که برای تأمین نیازها و در بستر مشارکت‌های مردمی بر اساس قانون اساسی شکل گرفته اند.

    زارع با بیان اینکه اصول ششم و هفتم و همچنین اصول ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی از شوراها به عنوان یکی از ارکان مهم تصمیم گیری در امور محلی با اتکا به آرای عمومی یاد می‌کند، تصریح کرد: معتقدم که مشکلات باید توسط مردم و مشارکت و مشورت آنها برطرف شود که این موضوع عموماً با انتخاب اعضای شورای اسلامی جلوه می‌یابد.

    وی با تأکید بر اینکه باید بدانیم که توسعه یافتگی روستاها و شهرها به عنوان مؤلفه‌های تکریم شهروندان است، افزود: توسعه پایدار باید دغدغه رؤسا و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد.

    استاندار گیلان ادامه داد: در استان گیلان این موضوع به عنوان رویکرد اصلی بر اساس اسناد بالادستی اعم از قانون برنامه ششم توسعه و سند آمایش سرزمینی که شوراها در تهیه و تدوین آن نقش داشته اند، مد نظر قرار می‌گیرد.

    وی با بیان اینکه این اسناد مسیر توسعه یافتگی استان گیلان را نیز مشخص کرده اند، ادامه داد: مسیر توسعه یافتگی استان با رعایت موضوعات زیست محیطی و مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و عمرانی می‌تواند بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=56538

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *