اوس، ساشو
هر روز کلیپ جدیدی از او در فضای مجازی منتشر میشود و حرکات نمایشی خود را در این کلیپها در اختیار عموم میگذارد.
میگوید ابداعکننده همه این حرکات خودش بوده و مدعی است که هر کدام از حرکاتی که به نمایش میگذارد، یکی از فنون ورزش کونگفو بوده که او بنیانگذار آن است. خود را نادر کریم آبگوندرزی معرفی میکند و از جامعه کنگفوکاران میداند.
نادر در میان مخاطبانش به اسم نادر بروسلی یا نادرلی معروف شده است. محبوبیت او در میان کاربران اینستاگرام باعث شد بسیاری از چهرههای معروف هنری یا ورزشی نیز در صفحات شخصی خود در شبکههای اجتماعی، کلیپهای او را انتشار داده و از او حمایت کنند. خود نادر هم صفحاتی را در فضای تلگرام و اینستاگرام ایجاد کرده و به صورت روزانه با کلیپهای جدید آنها را بهروزرسانی میکند. از وقتی سروکله نادر در این شبکههای اجتماعی پیدا شده دنبالکنندگان فایل تصویری او هم افزایش پیدا کردند و حتی برخی از ورزشکاران و هنرپیشگان هم در کنار او دیده میشوند که با رغبت خود را در معرض اجرای فنون جدید و ابداعی نادر قرار میدهند. بسیاری نادر را به عنوان ابداعکننده حرکت مین لودری میشناسند.
چهره نادر و حرکاتی که انجام میدهد، همراه لباسهایی که به تن میکند، بازار اظهارنظر بینندگان اینگونه کلیپها را داغ کرده است. گروهی از اینکه او اسم این حرکات را فنون رزمی گذاشته شاکیاند. این عده معتقدند کاری که او انجام میدهد به هیچ عنوان ابداع فن یا حرکت جدید رزمی نیست. بعضی هم صرفا برای داشتن اوقاتی خوش به صفحات او سر میزنند و با دیدن هر کلیپ جدیدی که از سوی او بارگذاری میشود، بساط خنده و شوخی را با دوستانشان فراهم میکنند.
گروهی هم معتقدند فردی که با چنین رویکردی وارد فضاهای مجازی میشود، هدفی جز شاد کردن مردم ندارد و از اینرو کارش ستودنی است. خود نادر هم در واکنش به اظهارنظرهای مختلف چند باری اعلام کرده که هدفش شاد کردن مردم است. البته معروف شدن نادر با این فایلهای تصویری برای برخی اعضای خانواده و نزدیکان صورت خوشی نداشته و به گفته وی، نزدیکترین بستگانش با او قطع ارتباط کردند. به هر روی پربازدید بودن صفحات مجازی و فایلهای تصویری پربینندهای که از او تاکنون منتشر شده، بهانهای شد تا باب گفتوگویی را با نادر باز کنیم. شاید افرادی که پیگیر فایلهای تصویری و فنون میل لودری، مشت نزدیک، مبارزه با مرگ ۲ و دندان کوسه او هستند، دوست دارند بدانند در ذهن نادر آبگوندرزی چه میگذرد.
با نادر عصر یک روز جمعه قرار گذاشتیم و او با همان کلاه معروفش و لباسی که روی آن طرحی از بروسلی نقش بسته بود به روزنامه جامجم آمد. اول مصاحبه از علاقه فراوانش به فیلمهای رزمی، بویژه فیلمهایی که در آن بروسلی نقشآفرین بود، گفت.
البته نادر معتقد است توانمندیهای متعددی در عرصه نویسندگی، فیلمسازی، عکاسی و طراحی دکور و صحنه دارد. حتی میگوید در عرصه شناخت گیاهان دارویی تبحر دارد. او کتابی هم با عنوان «ساخت معجزه داروهای گیاهی» گردآوری و تنظیم کرده که سال ۸۷ منتشر شده است. این را هم داشته باشید که میزان تحصیلات او تا مقطع دبیرستان است. نادر میگوید اهل ورزش است و حدود هشت سالی میشود که کونگفو کار کرده و الان به بدنسازی روی آورده است.
آبگوندرزی، مین لودری را اولین حرکتی ابداعی خود در ورزش کونگفو میداند و میگوید: علت نامگذاری این فن وارد آوردن ضربه هولناک به حریف است که اگر این فن روی حریف اجرا شود مثل این میماند که لودری با قدرت زیاد خاک فراوان را از زمین بلند میکند.
به گفته نادر گویا قرار است که وی در چند فیلم سینمایی هم بازی کند. باید منتظر بود و دید که نقشآفرینی نادر در فیلمهای سینمایی و واکنش مخاطبان به نحوه اجرای حرکت میل لودری روی پرده نقرهای سینما چگونه خواهد بود.
حرکاتی که نادر به نام فنون ابداعی کونگفو اجرا میکند، در بین اهالی ورزشهای رزمی البته به اندازه فایلهای تصویری او طرفدار ندارد.
رزمیکاران با شک و تردید به این فنون و نحوه اجرای آن نگاه میکنند و معتقدند که اجرای این حرکات ارتباطی با موضوع ورزشهای رزمی ندارد.
به احتمال زیاد دیدهاید که نادر در این فایلهای تصویری با چه آب و تابی از فنون ابداعی خود اسم میبرد و روی آنها اسم میگذارد و از تاثیرات سهمگین اجرای این فنون روی رقبای احتمالی خود چگونه سخن میگوید.
به گفته نادر برخی از این فنون از سرعت و قدرت بسیار بالایی برخوردار است و در مواقعی ممکن است که اجرای آن مرگ رقیب احتمالی را در پی داشته باشد.
وقتی مجموعه این واکنشهای منفی از سوی ورزشکاران رزمی مبنی بر غیر جدی بودن این حرکات را با آبگوندرزی در میان گذاشتیم، گفت: برخی از معترضان اطلاعی از چند و چون ورزشهای رزمی ندارند و آگاهی آنها نسبت به اجرای این فنون کم است، اما در عین حال اجرای این فنون ابداعی با هدف شاد کردن دل مردم انجام میشود.
اگر مردم با دیدن این فایلهای تصویری شاد میشوند، پس من به هدف خود رسیدهام.
فتاح غلامی
دیدگاهتان را بنویسید