×

باغات چای از ظرفیت‌های آگروتوریسم گیلان

  • کد نوشته: 31821
  • ۱۳۹۷-۰۳-۰۱
  • 90 بازدید
  • ۰
  • باغات زیبای چای گیلان میتواند با مدیریت و برنامه‌ریزی علمی به یک قطب آگروتوریسم در کشور تبدیل شود. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، سعید مهدوی،کارشناس سازمان چای کشور گفت:آگروتوریسم،شکل ویژه‌ای از توریسم روستایی است که در آن گردشگران با فعالیت‌های خانوارهای روستایی و کشاورزان ارتباط مستقیم دارند. وی افزود:اگروتوریسم یک فعالیت کاری کشاورزی […]

    باغات چای از ظرفیت‌های آگروتوریسم گیلان
  • باغات زیبای چای گیلان میتواند با مدیریت و برنامه‌ریزی علمی به یک قطب آگروتوریسم در کشور تبدیل شود.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، سعید مهدوی،کارشناس سازمان چای کشور گفت:آگروتوریسم،شکل ویژه‌ای از توریسم روستایی است که در آن گردشگران با فعالیت‌های خانوارهای روستایی و کشاورزان ارتباط مستقیم دارند.

    وی افزود:اگروتوریسم یک فعالیت کاری کشاورزی است که کشاورزان بومی یا باغدار به توریست‌ها اجازه میدهد که از محصول در باغ و مزرعه دیدن کنند و پروسه رشد و برداشت محصول را از نزدیک لمس کنند.باغات چای گیلان می‌توانند یکی از مقاصد مهم در اجرای این امر باشد.

    کارشناس سازمان چای کشور با بیان اینکه از اهداف مهم صنعت آگروتوریسم در چای را به توجیه اقتصادی یافتن کشاورزی در اراضی کوچک که همزمان می‌تواند محل کشاورزی و محل استقرار توریست باشد،افزود:درآمد چایکاران چندین برابر میشود.فروش بخش زیادی از چای تولیدی داخل در محل باغ به توریست‌ها و کمک به اقتصاد خانوار و صنعت چای از دیگر دستاوردهای آگرتوریسم است.

    مهدوی خاطر نشان کرد:آگروتوریسم منجر به توجه بیشتر به آداب و رسوم و فرهنگ بومی و تشویق به گسترش آن به جهت جاذبه‌ای که برای توریست‌ها دارد،میشود.امکان تأمین هزینه ساخت خانه‌های روستایی کم هزینه کشاورزی برای توریست‌ها با سرمایه های اندک روستائیان، هزینه کمتر محل‌های استقرار توریست در روستاها در مقایسه با صنعت توریسم شهرها، امکان استفاده از خانه‌های کشاورزی توسط توریست‌های طبقه متوسط ایران و حتی کسانی که علاقه به تفریح و گشت و گذار در این خانه‌ها را برای مدت کوتاه دارنداز دیگر نتایج توسعه آگروتوریسم است.

    کارشناس سازمان چای کشور ادامه داد:برای توسعه آگروتوریسم رایزنی با تورهای گردشگری داخلی و خارجی برای اقامت در محل باغ چای و مشاهده عملی فعالیت‌های کشاورزی،عرضه بی‌واسطه انواع چای سیاه و سبز به توریست و بازارسازی و بازاریابی برای آینده و کاهش فقر امکانات مناطق روستایی به سبب ساخت تدریجی امکانات مورد نیاز توریسم، اشاره کرد.

    وی تصریح کرد: گیلان به دلیل برخورداری از جاذبه‌های زیبا و کم نظیر کشاورزی از باغات زیبای چای میتواند با مدیریت و برنامه‌ریزی علمی به یک قطب آگروتوریسم در کشور تبدیل شود/ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=31821

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *