غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درباره وضعیت تولید چای در استان گیلان، گفت: زمانی که از شهروندان خارجی سوال میکنیم چرا چای ایرانی را نسبت به چای خارجی ترجیع میدهید، اعلام میکنند چای ایرانی ارگانیک و بدون اسانس است.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فرهنگ سازی برای مصرف چای ایرانی برای افزایش سرانه سلامت جامعه الزامی است بنابراین باید قبل از هر اقدامی با دلایل فرهنگی شهروندان را ترغیب کنیم چای ایرانی را جایگزین چای خارجی کنند.
وی ادامه داد: برخی از هتل داران اذعان دارند که بسیاری از مهمانان خارجی تقاضای مصرف چای گیلان را دارند و این در حالی است که چای ایرانی خوش بو و خوش طمع است بنابراین ما باید قدر و منزلت چای گیلان را بدانیم و با ترجیع چای با کیفیت ایرانی به خارجی از اقتصاد تولید کننده داخلی همسو با اقتصاد مقاومتی حمایت کنیم.
جعفرزاده ایمن آبادی افزود: باید تدابیری اندشیده شود که در ادارات دولتی چای خارجی توزیع نشود بلکه برای بهبود وضعیت اقتصادی چایکاران شمال کشور باید چای گیلان در ادارات دولتی توزیع شود تا علاوه برافزایش میزان فروش چای گیلان بتوان از خواص پزشکی چای ایرانی نیز بهرههای مناسبی برد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با بیان اینکه بهبود اقتصاد چایکاران شمال با توزیع چای در ادارات دولتی کلید میخورد یادآورشد: چای گیلان ارگانیک و بدون اسانس است.
دیدگاهتان را بنویسید