×

برای تأمین بازار عید انجام شد؛ افزایش ۱۵ درصدی تولید مرغ در گیلان

  • کد نوشته: 75508
  • ۱۴۰۰-۱۱-۲۷
  • 89 بازدید
  • ۰
  • معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از ۱۸ میلیون قطعه مرغ گوشتی در واحد‌های تولید مرغ گوشتی گیلان برای تامین بازار عید پرورش داده می‌شود. به گزارش گیل و دیلم ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در ماه‌های دی و بهمن ۱۸ میلیون قطعه مرغ گوشتی در […]

    برای تأمین بازار عید انجام شد؛ افزایش ۱۵ درصدی تولید مرغ در گیلان
  • معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از ۱۸ میلیون قطعه مرغ گوشتی در واحد‌های تولید مرغ گوشتی گیلان برای تامین بازار عید پرورش داده می‌شود.

    به گزارش گیل و دیلم ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در ماه‌های دی و بهمن ۱۸ میلیون قطعه مرغ گوشتی در حدود ۹۰۰ واحد تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد بیشتر است.

    میر حجت علی اکبرنژاد با اشاره به وضعیت مناسب جوجه‌ریزی و تامین ۱۰۰ درصدی نهاده‌های دامی، افزود: هیچگونه کمبودی در تولید مرغ در استان نداریم.

    وی گفت: در ۷ کشتارگاه گیلان روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ گوشتی کشتار و به قیمت مصوب ۳۱ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: نیمی از مرغ تولیدی گیلان که مازاد بر نیاز این استان است به استان‌های دیگر به ویژه استان‌های تهران و البرز فرستاده می‌شود.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=75508

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *