به گزارش گیل و دیلم ، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: این فصل درخشان را در چند محور میتوان ترسیم کرد.
۱- پذیرش مذاکره، عملی ساختن یکی از خواستههای اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران است. مخالفخوانها در عین حال که سروصدایشان زیاد است، تعدادشان بسیار اندک است، فقط به اندازه حدود سه چهار درصد. بنابراین، نباید کشور را معطل این اقلیت ناچیز کرد، این راه درست را باید پیمود و آن را باید به نتیجه موفقیتآمیز رساند.
۲- امروز بیش از هر زمان دیگری چشمان بسیاری از مردم جهان به کشور عُمان و شهر مسقط دوخته شده است و همه منتظرند موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا را ببینند و خوشحال شوند. مردم در سراسر جهان مشتاق صلح و آرامش هستند و بسیاری از آنها نیز ایران را به دلایل مختلف دوست دارند و موفقیت مردم ایران را موفقیت خودشان میدانند. انتشار اخبار مثبت از عُمان، نه فقط برای مردم ایران بلکه حتی برای مردم جهان نیز مسرتبخش خواهد بود.
۳- در خارج از ایران نیز اقلیت ناچیزی با مذاکرات عُمان و با نتیجهبخش بودن این مذاکرات مخالفند. سران رژیم صهیونیستی، لابی صهیونیستی در آمریکا و عناصر افراطی در بدنه دولت آمریکا مخالفان این مذاکرات هستند که آنها هم از نظر تعداد به بیش از سه چهار درصد جمعیت جهان نمیرسند. آنها هم سروصدای زیادی دارند و از امکانات فراوانی برخوردارند ولی ریشهدار نیستند و در برابر اراده طرفداران مذاکره به راحتی مقهور خواهند شد.
۴- عامل اصلی و پشت صحنه مخالفان مذاکره در داخل و خارج، سودجوئی و منفعتطلبی است. در داخل، کاسبان تحریم نگران تخته شدن دکان خود هستند و در خارج تمام بهانههای صهیونیستها و لابیهای آنها و افراطیون وابسته به آنها از دستشان گرفته میشود و به هدف اصلی و نهائی خود که نابودی نظام جمهوری اسلامی است نخواهند رسید. ایرانیهای مخالف که در خارج علیه این مذاکره فعالیت میکنند، بقدری حقیر و ناچیزند که اصولاً پرداختن به آنها اتلاف وقت است، آنها زوائد شرمآور صهیونیستها هستند و از پسماندههای آنان تغذیه میکنند.
۵- نه ایران و نه آمریکا هیچکدام خواهان جنگ نیستند. جنگ، خواسته قلبی سران رژیم صهیونیستی به ویژه شخص نتانیاهو است. هرکس در داخل و در خارج بر طبل جنگ بکوبد، باید او را از همسرایان نتانیاهو دانست. پرهیز از جنگ، امروز و همیشه بالاترین شجاعت و برای مردم انقلابی ایران والاترین معیار انقلابیگری است. افرادی که تلاش میکنند با سوءاستفاده از کلمات ارزشمندی همچون اسلام و انقلاب، ایران را به طرف جنگ سوق بدهند، آگاهانه و یا ناآگاهانه، بزرگترین دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی محسوب میشوند. امروز، انقلابیگری تفسیری روشنتر و درستتر از تلاش برای حل مشکلات اقتصادی کشور، برطرف ساختن گرفتاریهای معیشتی مردم، پیشرفت همهجانبه کشور و تأمین امنیت و ثبات جامعه ایرانی ندارد. این اهداف فقط با دور نگهداشتن کشور از جنگ محقق خواهند شد و به همین دلیل باید تأکید کرد که پذیرفتن مذاکرات عُمان انقلابیترین تصمیم نظام در مقطع کنونی است و همه باید برای موفقیت این مذاکرات تلاش کنیم
دیدگاهتان را بنویسید