×

بیانیه دولت در خصوص انتخابات ۱۴۰۰

  • کد نوشته: 67959
  • ۱۴۰۰-۰۲-۲۳
  • 158 بازدید
  • ۰
  • باتوجه به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری ، دولت بیانیه ای صادر کرد.‌ به گزارش گیل و دیلم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت: باتوجه به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری ، دولت بیانیه ای صادر کرد.‌ متن بیانیه به شرح زیر است: موسم […]

    بیانیه دولت در خصوص انتخابات ۱۴۰۰
  • باتوجه به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری ، دولت بیانیه ای صادر کرد.‌

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت: باتوجه به برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه سال جاری ، دولت بیانیه ای صادر کرد.‌

    متن بیانیه به شرح زیر است:

    موسم انتخابات در کشور، بار دیگر فرصتی برای تجلی اراده ملی و حراست از مردم سالاری دینی، فراهم آورده است.

    همه آنها که سربلندی ایران و تحقق آرمانهای استقلال و آزادی در جمهوری اسلامی را می‌خواهند، وظیفه دارند که نگهبان حق انتخاب آزادانه و آگاهانه شهروندان باشند و با کمک به مشارکت گسترده مردم در انتخابات، اقتدار منتخب ملت را در اعمال آرا و اراده‌ی شهروندان برای حل مسائل کشور تقویت نمایند.

    لازمه مشارکت حداکثری در انتخابات – که مقام معظّم رهبری، به‌عنوان اولویت نخست‌ در انتخابات پیش‌رو مورد تأکید قرار دادند – اطمینان مردم به رعایت کامل و بدون تبعیض قانون و امید به نقش اثرگذار مشارکت شهروندان در تعیین آینده کشور است.

    همه مردم و جریانات متنوع فکری و سیاسی کشور، باید بتوانند در جمع نامزدهای انتخابات، گزینه ای را بیابند که بیانگر خواست ها و نظرات آنها باشد.

    دولت ، از شورای محترم نگهبان و همه نهادهائی که در فرآیند انتخابات نقش دارند، انتظار دارد که با توجه به ضرورت تقویت وحدت ملی در شرائط کنونی کشور، با دوراندیشی، تعهد به روح حاکم بر قانون اساسی و وفاداری به منافع ملی، زمینه امیدآفرینی و شورانگیزی در انتخابات را فراهم آورند و با تقویت زمینه مشارکت در انتخابات، تداوم امنیت و پیشرفت کشور را تضمین کنند.

    دولت عمیقا باور دارد که وحدت در حضور، معنا می‌یابد و نه در حذف؛ دولت عمیقا باور دارد که اسلامی بودن نظام سیاسی اقتضا می‌کند که از جمهوریت آن بدون جانبداری پاسداری شود؛ دولت عمیقا باور دارد که فراهم ساختن شرایط مشارکت سیاسی، حق شهروندان و تکلیفی بر حاکمان است و در مردمسالاری دینی، بیش از آنکه شهروندان در مشارکت، مکلف باشند، این حاکمان هستند که مکلف‌اند و موظف.

    استقلال و پیشرفت هرگز با ناامید ساختن شهروندان از صندوق و تاراندن آنان از تصمیم‌سازی‌ها و سیاستگذاری‌های کلان تعبیر نخواهد شد آنچنانکه توسعه‌ ایران با حضور محدود سلایق و دایره‌ای بسته از منابع انسانی محقق نمی‌شود.

    در نگاه دولت، صندوق همواره ظرفیتی بن‌بست‌شکن و پیش‌برنده است و از سیاهه‌ مسائل حل نشده خواهد کاست به همین سبب دولت همواره از بازگشت به قانون و حق انتخاب شهروندان دفاع کرده و یگانه‌ نسخه‌ چیرگی بر بحران‌ها را التزام به جمهوریت و قواعد رقابت مردمسالارانه می‌داند.

    دولت، همه تدابیر بایسته برای حضور نگرش‌های متنوع و به تبع، تحقق حق انتخاب و مشارکت گسترده مردم در انتخاباتی قانونمند و امیدبخش را به کار خواهد گرفت و با تمام توان، به وظیفه خود در اجرای قانونی انتخابات، عمل خواهد کرد و از همه کنشگران اجتماعی و سیاسی و شخصیت ها و نهادهای اثرگذار نیز دعوت می کند که نقش سازنده خود را در شکل گیری جلوه ای شکوهمند از تجلی حق انتخاب سرنوشت مردم، ایفاء نمایند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=67959

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *