×

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی
بیشترین تجربه تلخ اوضاع نابسامان اقتصادی را جوانان تجربه می‌کنند

  • کد نوشته: 96285
  • ۱۴۰۲-۱۰-۰۱
  • 79 بازدید
  • ۰
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای ترغیب جوانان به ازدواج و فرزندآوری ابتدا باید اشتغال پایدار آنها را فراهم کنیم، گفت: در 2 الی 3 دهه گذشته از وام مسکن و ازدواج و ماشین خبری نبود اما جوانان به ازدواج و فرزندآوری رغبت بیشتری نشان می دادند. این نشان می دهد برنامه هایی که در کمیسیون تصویب کردیم نتوانسته نیازهای واقعی جوانان ما را پوشش دهد....
    بیشترین تجربه تلخ اوضاع نابسامان اقتصادی را جوانان تجربه می‌کنند
  • به گزارش گیل و دیلم ،محمدعلی محسنی بندپی در گفت‌وگویی در رابطه با میزان اجرای قانون جوانی جمعیت، اظهار داشت: در زمان بررسی موضوعات مربوط به حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بحث های جدی مطرح شد مبنی بر اینکه مهمترین مشکل کشور، مسایل اقتصادی است که تردیدی در آن وجود ندارد و اقشار آسیب پذیر خصوصا جوانان، در معرض خطر هستند و بیشترین تجربه تلخ اوضاع نابسامان اقتصادی را اقشار آسیب پذیر و جوانان تجربه می کنند.

    وی ادامه داد: کمیسیون «جوانی جمعیت و تعالی خانواده» مصوبات خوبی داشت اما می توانستیم عمقی تر به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری بپردازیم. ما وام های کم بهره و مشوق های مالی مشخص کردیم اما بهتر بود همه این اعتبارات را جمع کرده و برای تامین اشتغال جوانان هزینه می کردیم. هم بستر فرهنگی و هم بستر دینی که داریم، ما را برای فرزندآوری تشویق می کند مشروط بر اینکه زمینه آن فراهم باشد؛ لذا اگر اشتغال جوانان را درست می کردیم، اقتصاد و جایگاه اجتماعی آنها هم تامین می شد و اگر قرار بود وامی به آنها بدهیم، در بازپرداخت وام به مشکلی برخورد نمی کردند.

    آقای بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما ذاتا فرزندان را دوست داریم ولی بایستی بتوانیم به مشوق هایی که انگیزه های بیشتری در جوانان ایجاد می‌کند بپردازیم و تمرکز اصلی را روی اشتغال و درامد مکفی آنها قرار دهیم در غیراینصورت دادن وام و بدهکار کردن جوانان، هیچ مشکلی را از آنها حل نمی کند. به عنوان نمونه وقتی ماشینی به خانواده سه نفره فروخته می شود، عملا ۵ نفر دیگر به هزینه های این خانواده اضافه می‌شود. بنابراین ما بایستی با تعمیق بیشتری به مشکل جوانان بپردازیم چراکه یک میلیون تولد از میان ۲۰ میلیون زن در سن باروری، به معنای این است که ما فقط نیم درصد در اجرای برنامه موفق بودیم.

    عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در ۲ الی ۳ دهه گذشته از وام مسکن و ازدواج و ماشین خبری نبود اما جوانان به ازدواج و فرزندآوری رغبت بیشتری نشان می دادند. این نشان می دهد برنامه هایی که در کمیسیون تصویب کردیم نتوانسته نیازهای واقعی جوانان ما را پوشش دهد و نیاز است تجدید نظری در این قوانین صورت بگیرد و اگر این وام ها با بهره صفر هم باشد، باید بازگردانده شود و یک زوج باید درآمدی داشته باشند که بتوانند این وام ها را پرداخت کنند و قبل از وام باید به اشتغال پایدار و درآمد مکفی آنها فکر کنیم. بنابراین به نظر من نمودار منحنی جمعیت نسبت به گذشته تغییری کرده است اما انتظار داشتیم تاثیر این تغییر را در کف جامعه حس می‌کردیم که اینچنین نبوده است.

    نویسنده: امید غمخوار
    منبع: شفقنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=96285

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *