رئیس اداره آموزش حفاظت محیط زیست گیلان، اظهار کرد: ترویج فرهنگ پرنده نگری علاوه بر اینکه از شکار بی رویه پرندگان مهاجر جلوگیری می کند، می تواند ارزآوری بسیار خوبی برای استان به همراه آورد.
به گزارش گیل و دیلم ،محسن سترگی در گفت و گویی گفت: تالاب انزلی در حال حاضر مملو از پرندگان مهاجر و آبزی است که توسط محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان حفاظت می شوند.
وی افزود: محیط بانان نقش مهمی در حفاظت از تالاب انزلی و پناهگاه های حیات وحش ایفا می کنند.
رئیس اداره آموزش حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد: گیلان با دارا بودن زیستگاه های مناسب برای پرندگان مهاجر زمستانه و تابستانه بستر مناسبی را برای گسترش صنعت گردشگری استان مهیا می کند.
وی با بیان اینکه پرنده نگری در بسیاری از کشورهای پیشرفته ظرفیت مهمی برای در آمدزایی محسوب می شود و ما نیز باید از این ظرفیت بزرگ در گیلان بهره بیشتری ببریم تصریح کرد: ترویج فرهنگ پرنده نگری می تواند جایگزین مناسبی برای فرهنگ بومی شکار در استان گیلان باشد.
سترگی ادامه داد: بازدیدکنندگان ضمن مشاهده پرندگان مهاجر مانند قوی فریادکش، پلیکان خاکستری، چنگر، اردک سرسبز، خوتکا، اردک سرحنایی، کاکایی سر سیاه و نوک خنجری با مشخصات پرندگان مهاجری که برای زمستان گذرانی به تالاب انزلی آمده اند، آشنا میشوند.
وی افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان تاکنون نسبت به ایجاد سایت های پرنده نگری در مناطق، پارک ملی بوجاق، تالاب و پناهگاه حیات وحش امیرکلایه و نیز پناهگاه حیات وحش سلکه تالاب انزلی اقدام کرده است.
رئیس اداره آموزش حفاظت محیط زیست گیلان گفت: در سال جاری برنامه آموزشی پرنده نگری و فعالیت های حفاظتی از تالاب انزلی متعددی برای دانشجویان مرکز آموزش محیط زیستی تالاب انزلی واقع در پناهگاه حیات وحش سلکه برگزار شده است.
دیدگاهتان را بنویسید