×

‌تجلیل از یک عمر خدمات علمی و انسانی پرفسور پیروز در رشت

  • کد نوشته: 113501
  • ۱۴۰۴-۰۱-۲۷
  • ۰
  • آیین نکوداشت پرفسور محمدصادق پیروز لاهیجی در تالار مرکزی رشت برگزار شد که این مراسم به مرور یک عمر تلاش و خدمات او در حوزه چشم‌پزشکی و انسان‌دوستی اختصاص داشت و با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی کشور برگزار شد....
    ‌تجلیل از یک عمر خدمات علمی و انسانی پرفسور پیروز در رشت
  • به گزارش گیل و دیلم ، تالار مرکزی رشت امروز میزبان آیین نکوداشت پرفسور محمدصادق پیروز لاهیجی، استاد پیشکسوت چشم‌پزشکی کشور و نماد پیوند دانش، اخلاق و خدمت بود.

    این مراسم با حضور مقامات ارشد علمی و استانی، شخصیت‌های دانشگاهی، خیرین سلامت، نمایندگان بنیاد ملی نخبگان و چهره‌های فرهیخته برگزار شد و به فرصتی برای مرور یک عمر تلاش و ایثار تبدیل شد.

    محسن شاهرضایی، مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان، در این آیین گفت: بزرگداشت مفاخر یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی نخبگان است. هدف این آیین‌ها قدردانی از بزرگان و دانشمندان کشور است و در گام بعدی باید به الگوسازی برای نسل جوان پرداخت.

    وی بر ضرورت معرفی چهره‌های برجسته علمی و فرهنگی به نسل‌های آینده تأکید کرد و افزود: استان گیلان از دیرباز زادگاه بزرگانی همچون دکتر محمد معین و پروفسور فضل‌الله رضا بوده است.

    فرهاد شیرینی، رئیس بنیاد نخبگان گیلان، نیز در سخنانش بر نام استاد پیروز به‌عنوان نمادی از فضیلت‌ها تأکید کرد و گفت: نخبگی در نگاه بنیاد ملی نخبگان تنها به تولید مقاله یا رتبه دانشگاهی محدود نمی‌شود؛ بلکه به اثرگذاری واقعی بر جامعه و انتقال ارزش‌های انسانی معنا می‌یابد.

    محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز در ادامه مراسم به فعالیت‌های داوطلبانه و ایثارگرانه پرفسور پیروز اشاره کرد و گفت: او بارها در دورترین روستاهای گیلان به درمان بیماران پرداخته و ثروت شخصی‌اش را برای ساخت مراکز درمانی و حمایت از دانشجویان مستعد وقف کرده است.

    در این مراسم، آشوبی از راه‌اندازی «جایزه ملی علمی و اجتماعی پرفسور پیروز» خبر داد و گفت: این جایزه قرار است به دانشمندان و پژوهشگرانی اهدا شود که علاوه بر برتری علمی، در مسئولیت اجتماعی و خدمت به مردم نیز نقش مؤثری دارند.

    مدیرکل دفتر الگوسازی بنیاد ملی نخبگان در این آیین به غنای فرهنگی و علمی گیلان اشاره کرد و گفت: استاد پیروز، کوهی از فروتنی و فداکاری است که نسل جوان باید بشناسد و از او الگو بگیرد.

    در پایان این آیین، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد که برنامه‌هایی برای تداوم مسیر الگوسازی از شخصیت‌هایی همچون استاد پیروز دارد که شامل برگزاری جشنواره‌های علمی و اجتماعی و تولید مستندهای زندگی‌نامه‌ای خواهد بود

    نویسنده: امید غمخوار
    منبع: تسنیم

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=113501

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *