×

تذکر رئیس شورا به مدیریت شهری؛ جلوی رانت اطلاعاتی به دفاتر مهندسی خاص گرفته شود

  • کد نوشته: 39508
  • ۱۳۹۷-۰۹-۱۳
  • 195 بازدید
  • ۰
  • به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت – عصر امروز شصت و پنجمین جلسه صحن شورا برگزار گردید. محمد حسن علیپور، منشی جلسه با قرائت فرازی از وصیت نامه یکی از شهدای گرانقدر، یاد همه شهدا را گرامی داشت. رئیس شورای شهر، ضمن گرامیداشت […]

    تذکر رئیس شورا به مدیریت شهری؛  جلوی رانت اطلاعاتی به دفاتر مهندسی خاص گرفته شود
  • به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت – عصر امروز شصت و پنجمین جلسه صحن شورا برگزار گردید.

    محمد حسن علیپور، منشی جلسه با قرائت فرازی از وصیت نامه یکی از شهدای گرانقدر، یاد همه شهدا را گرامی داشت.

    رئیس شورای شهر، ضمن گرامیداشت نام و یاد شهید مدرس و روز مجلس، این روز را به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تبریک گفت.

    سید امیر حسین علوی همچنین یاد میرزا کوچک جنگلی را گرامیداشت و تاکید کرد: این انقلاب مرهون تلاش های آزادیخواهان مبارز است.

    وی روز جهانی معلولین را نیز یادآور شد و اظهار داشت: لازم است تسهیلات و خدمات ویژه برای معلولین صورت گیرد و افزون برآن فضاها و خدمات رفاهی عمومی باید به نحوی طراحی شود که مورد استفاده این قشر از جامعه هم صورت گیرد.

    رئیس شورا روز دانشجو را نیز به دانشجویان تبریک گفت و افزود: دانشجویان همواره قشر تاثیر گذار در همه معادلات سیاسی و اجتماعی بوده اند و امیدوارم که دانشجویان امروز هم با تاسی از دانشجویان اول انقلاب، برای پیشرفت خود و کشور گام های موثری بردارند.

    علوی در بخشی از سخنان خود به رانت اطلاعاتی و خدماتی برخی از مهندسان شاغل در شهرداری که دفاتر مهندسی دارند، اشاره نمود و اظهار داشت: با وجود تمام تلاش ها امروز انتظارات جامعه مهندسی از شورای شهر برآورده نشده و با وجود تلاش های کمیسیون عمران این انتظارات ویژه و گلایه هایی هم می شود که جزو بدیهیات است.

    وی افزود: در ماده ۳۲ قانون مهندسی بند د اعلام شده، احدی از نظام مهندسی نمی تواند در ارائه خدمات مستقیم نظر داشته باشد، اما شنیده میشود از سوی مهندسان شاغل در شهرداری پرونده های ساختمانی بسمت دفاتر مهندسی خاصی در سطح شهر هدایت می شود.

    علوی ادامه داد: اگرچه این موارد با ارائه سند قابل اثبات نیست ولی گزارش ها از مناطق نشان می دهد این تخلفات انجام می شود و حجم آن نیز کم نیست.

    رئیس شورا تاکید کرد: باید ارائه خدمات صدور پروانه بصورت الکترونیک صورت گیرد و با اطلاع رسانی مناسب به متقاضیان و نظارت دقیقتر می توان این تخلفات را کاهش داد.

    علوی افزود: متاسفانه برخی از پرونده های ساختمانی در مناطق متوقف میشود و یا به دفاتر مهندسی که خارج از دایره رانت هستند، پاسخ مناسب داده نمی شود.

    وی تاکید کرد: اگر شخص سرپرست، معاونتها و مدیران مربوطه دست به دست هم ندهند، نمی توان این مشکل را حل کرد. این تذکر را به کل مجموعه شورا و شهرداری می دهم که اگر پیگیری نشود، برخورد جدی می شود.

    علوی، خطاب به کمیسیون عمران شورا گفت: هرچه سریعتر باید اصلاحات طرح تفصیلی مصوب شده و خدمات صدور پروانه بصورت الکترونیکی صورت گیرد تا جلوی اینگونه تخلفات گرفته شود.

    اکنون مهندسان زیادی مشکل اشتغال دارند و افرادی که در شهرداری حقوق می گیرند، منافع جدیدی برای خود تعریف کرده اند.

    رئیس شورا در بخش دیگری از سخنان خود موضوع ایمنی بازار را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایمن سازی بازار بارها در کمیسیون های شورا بحث شده است. بافت بازار قدیمی و سنتی است و خطرات زیادی آن را تهدید می کند.

    همچنین بسیاری از بافت های ناکارآمد که تراکم بالایی هم دارند در بافت مرکزی شهر است و تراکم در برخی مناطق بحدی بالا رفته است و هر نوع حادثه غیر مترقبه طبیعی و غیر طبیعی منجر به اتفاقات ناگوار خواهد شد.

    علوی تاکید کرد: بحث ایمنی و پدافند غیر عامل باید جدی گرفته شود و شهرداری نیز باید آن را جدی بگیرد.

    رئیس شورا با اشاره به صدور پروانه از سوی شهرداری برای زمین های نسقی بیان داشت: با مصوبه شورا برای زمین های نسقی پروانه صادر می شد و زمانی که صدور پروانه داشتیم، نظارت هم از سوی شهرداری صورت می گرفت و مراقب بود املاک نسقی در مسیر پروژه های آتی ساخته نشود اما اکنون که نظارت نیست، بی ضابطه زمین های نسقی ساخته می شود.

    وی خطاب به مسئولان استانی بویژه استاندار گفت: مسئولان به کمک شورا و شهرداری بیایند و اجازه دهند، طی مراحل قانونی ، شهرداری مجدد صدور پروانه برای زمین های نسقی داشته باشد تا مشکلات حوزه نظارت بر ساخت برطرف شود.

    علوی تاکید کرد: در مدیریت شهری، بخشی از امور متاسفانه معطل می ماند و تصمیم قاطع گرفته نمیشود، مانند حوزه سرمایه گذاری که فراخوان سرمایه گذاری هم گذاشته شد ولی تصمیم نهایی گرفته نمیشود. لازم است شورا مستقیم ورود کند.

    رئیس شورا پیشنهاد داد جلسه آتی، با حضور سرپرست و مدیر حوزه سرمایه گذاری برگزار شود تا بسته های سرمایه گذاری فراخوان شده، تعیین تکلیف گردد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=39508

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *