مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان از تشکیل ۷۶ پرونده احتکار در ۱۱ ماهه نخست امسال در استان خبر داد و گفت: ۱۴مورد با مجموع جریمه ۵۴ میلیارد ریال محکوم شدند.
به گزارش گیل و دیلم،منصور انصاری در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل تعزیرات حکومتی گیلان برگزار شد با بیان اینکه برای کنترل، نظارت و خدمات رسانی به مهمانان نوروزی گشتهای ویژه و نظارتی انجام میشود، اظهار کرد: از روز گذشته در سراسر کشور نظارت بر روند کالا و خدمات آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت گشت های نوروزی زودتر از سال های گذشته آغاز شده است افزود: این سازمان در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز فعالیت دارد.
مدیرکل تعزیرات گیلان با اشاره به اینکه قاچاق هیزم در گیلان زیاد است، گفت: استان گیلان با توجه به اینکه پوشش جنگلی زیادی دارد در این راستا برخی افراد سودجو اقدام به قاچاق هیزم میکنند.
انصاری ادامه داد: در حوزه صنوف گرانفروشیها و کمفروشیها و صدور فاکتور با همکاری سازمان صمت و اتاق اصناف و اداره کل تعزیرات بررسی و رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه مرحله نخست طرح نظارتی و کشیک نوروزی از ۷ اسفند آغاز شده و تا ۲۸ اسفندماه ادامه دارد گفت: در این مرحله ۳۷ مامور تا ۲۸ اسفند ماه بر روند توزیع کالا و ارائه خدمات ، نظارت دارد.
انصاری اظهار کرد: دومین مرحله این طرح از ۲۹ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۶ فروردین ادامه مییابد. در این مرحله تعداد ماموران تعزیراتی از ۳۷ نفر به ۴۹ نفر افزایش می یابد.
وی حمایت از اقشار ضعیف، کمک به سالمسازی فضای کسب و کار، ایجاد شرایط توزیع منصفانه و پیشگیری از تخلفات حوزه کسب و کار از جمله فروشگاه زنجیرهای را اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان با بیان اینکه شهروندان میتوانند شکایات خود را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ ارسال کنند اظهار کرد: همچنین شماره ۱۳۵ آماده پاسخگوی شکایت مردمی است.
وی با بیان اینکه در ۱۱ ماهه نخست امسال در حوزه کالا و خدمات ۱۲ هزار و ۴۵۴ پرونده به شعب وارد و ۱۲ هزار و ۳۳۲فقره مختومه شد گفت: در بخش قاچاق کالا و ارز هزار و ۷۵۹فقره وارده و هزار و ۷۸۹ فقره مختومه و در بخش بهداشت و داور ۲ هزار و ۲۵۵ پرونده وارد شعب و ۲ هزار و ۲۲۷ فقره پرونده مختومه شده است.
انصاری با بیان اینکه بیشترین تعداد پروندههای تخلف مربوط به شهرستان رشت بوده است افزود: بعد از رشت شهرستانهای آستارا، بندرانزلی، رودسر، تالش، صومعهسرا، لاهیجان، لنگرود، آستانه اشرفیه، رودبار، شفت، فومن، سیاهکل بیشترین پروندههای تخلف را داشتند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان اظهار کرد: در بخش کالا و خدمات، تعداد پروندههای وارده نسبت به سال گذشته حدود ۹ درصد کاهش یافت. عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم صدور فاکتور بیشترین تخلفات صورت گرفته در این بخش بوده است.
وی از تشکیل ۷۶ پرونده احتکار در ۱۱ ماهه نخست امسال در استان خبر داد و گفت: ۱۴ مورد با مجموع جریمه ۵۴ میلیارد ریال محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان عمده کالاهای احتکاری کشف شده در این مدت را شامل مواد غذایی، پوشک، لاستیک، کولر گازی، پکیج و سایر لوازم خانگی اعلام کرد.
دیدگاهتان را بنویسید