فرماندار آستانه اشرفیه گفت: وزش باد های شدید طی روزهای اخیر ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به تاسیسات زیربنایی این شهرستان خسارت وارد کرده است.
به گزارش گیل و دیلم ، یونس محمودی امروز در جلسه ستاد بحران این شهرستان در محل فرمانداری آستانه اشرفیه ، با بیان اینکه این خسارت ها در بخش برق ، مخابرات و یک واحد مسکونی روستایی وارد شده ،افزود : گزارش بروز این خسارت ها توسط ستاد بحران شهرستان پیگیری و به ستاد بحران استان اعلام شده تا اقدامات قانونی و ضروری در جهت رفع آنها صورت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن فصل زمستان اظهار داشت:انتظار می رود کلیه اعضای ستاد بحران این منطقه آمادگی لازم جهت مقابله با هرگونه بحران احتمالی را داشته باشند و مصوبات مربوط به این ستاد را با جدیت پیگیری و به انجام برسانند.
وی با تاکید بر آمادگی کلیه نیروهای امدادی و خدماتی در این شهرستان یادآور شد: بایستی از تجربیات سال های گذشته در مقابله با هرگونه بحران احتمالی بهره ببریم ، ضمن آنکه تعامل و هماهنگی بین اعضای ستاد بحران از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
محمودی همچنین تشکیل ستادهای بحران در سطح روستاهای این شهرستان را ضروری دانست و گفت: بخشداران این شهرستان با مشارکت دهیاران و شوراهای اسلامی، تشکیل ستاد های بحران در مناطق روستایی این منطقه را با جدیت دنبال کنند .
وی به آماده سازی تجهیزات شهرداری ها و اداره راهداری در این شهرستان نیز اشاره و تصریح کرد: آمادگی تجهیزات خدمات رسانی چون ماشین آلات سنگین ، لودر ، بیل ، تراکتور و در مقابله با بحران های احتمالی در فصل سرما ضروری بوده ، ضمن آنکه نیاز است استفاده از ظرفیت ها و امکانات محلی در روستاها مورد توجه قرار گیرد.
وی به مسئولان آموزش و پرورش ، اوقاف و امورخیریه و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان توصیه کرد تا در صورت بارش احتمالی برف ، برف روبی مدارس ، بقاع متبرکه و مساجد را در اولویت فعالیت های خود قرار دهند.
محمودی تامین ارزاق و مایحتاج مورد نیاز مردم ، فراهم سازی مکان های اسکان موقت ، آمادگی مراکز درمانی و بیمارستانی و همچنین نانوایی های این شهرستان در وضعیت بحرانی آب و هوا از مسائل با اهمیتی است که بایستی مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.
معاون برنامه ریزی و امورعمرانی فرمانداری شهرستان آستانه اشرفیه نیز در این جلسه با اشاره به تحریم های ظالمانه دشمنان بر علیه کشور اظهار داشت: در چنین شرایطی که کشور اسلامی ما با تهدیدات بسیاری از سوی دشمنان نظام روبروست ، پیشگیری از وقوع هرگونه خسارت به تاسیسات زیربنایی در هنگام بروز هرگونه بحران احتمالی از اهمیت زیادی برخوردار است.
حمید رضایی پیشگیری از خسارت های احتمالی و مدیرت بحران را از اهداف ستاد بحران این شهرستان عنوان و تصریح کرد: انجام برنامه های پیشگیرانه در جهت مقابله با بحران های احتمالی چون برف سنگین ، سیل و …می تواند ما را در حفظ زیرساخت ها ،تاسیسات و سرمایه های ملی یاری کند.
وی به لزوم مقاوم سازی تاسیسات زیربنایی اشاره و خاطرنشان کرد: مقاوم سازی تاسیسات زیربنایی می تواند در تحقق اهداف پیشگیرانه ستاد بحران شهرستان نقشی موثر داشته باشد.
وی با اشاره به نقش اعضای ستاد بحران در مدیریت شرایط خاص اظهار داشت: همه اعضای این ستاد با توجه به وظایفشان بایستی در جهت مقابله با هرگونه بحران احتمالی برنامه ریزی و در جلسات ستاد بحران حضوری فعال داشته باشند.
در ادامه این جلسه تعدادی از اعضای ستاد بحران این شهرستان به بیان اقدامات و فعالیت های صورت گرفته دستگاه ها و ادارات خود در جهت مقابله با هرگونه بحران احتمالی در فصل سرما پرداختند.
شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستاست و در شرق استان گیلان واقع شده است.
دیدگاهتان را بنویسید