تمرکز بر جایگاه گیاهان دارویی منجر به توسعه صنعت گردشگری می شود.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، ریحانه تفاهمی محقق جایگاه گیاهان دارویی و طب سنتی در توسعه صنعت گردشگری، در همایش ملی چای و دمنوش های گیاهی ، گفت: استفاده از گیاهان دارویی به منظور درمان با تاریخ زندگی انسان همزمان است.
وی با بیان اینکه انسان در تمام دوران تاریخی پاره ای جز توسل به گیاهان نداشت، افزود: اگرچه در نیم قرن گذشته استفاده از گیاهان شیمیایی و سنتزی به شدت رواج یافت ولی به سرعت به دلیل آثار زیان بار آنها بر زندگی سبب گرایش مجدد مردم به گیاهان دارویی شد.
تفاهمی ادامه داد: نقش و اهمیت گیاهان دارویی در بهبود سطح سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم و همچنین ایجاد فرصت شغلی از طریق تولید اقتصادی گیاهان دارویی و فرآورده های آن،ایجاب می کند، مسائل جذب افراد مریض و نیازمند به مداوا برای درمان و گذراندن اوقات نقاهت به عنوان گردشگر در قالب توریست درمانی مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: با درنظرگرفتن این واقعیت که مزارع و محل پرورش و رویشی اکثر گیاهان دارویی در سطح جهان در روستاها قرار دارد و با توجه به اثرات مفید گردشگر درمانی با استفاده از طب سنتی-گیاهان داوریی، برای جذب گردشگران خاص (افراد مریض) در نواحی روستایی می تواند زمینه توسعه روستایی را فراهم کند
دیدگاهتان را بنویسید