×

مدیرکل شیلات گیلان ؛
تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویار در گیلان

  • کد نوشته: 97487
  • ۱۴۰۲-۱۰-۳۰
  • 93 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل شیلات گیلان گفت: تا پایان امسال بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از پارسال خواهد بود.....
    تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویار در گیلان
  • به گزارش گیل و دیلم، کورورش خلیلی با بیان اینکه تاکنون هزار و ۶۲۰ تن ماهی خاویاری در گیلان تولید و برداشت شده است گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان در مزارع پرورش ماهیان خاویاری گیلان تولید شود.

    وی استفاده از ظرفیت غیر فعال مزارع پرورش ماهیان سردآبی در استان را علت افزایش تولید گوشت ماهیان خاویاری در گیلان بر شمرد .

    مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به اینکه گیلان بعد از استان مازندران دومین تولید کننده گوشت ماهیان خاویاری است افزود: این استان با داشتن ۱۰۵ مزرعه پرورش ماهی خاویاری جایگاه دوم را به لحاظ تعداد و سطح مزارع پرورش این گونه از ماهیان در کشور دارد.

    نویسنده: امید غمخوار

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=97487

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *