×

تولید چای خشک با کیفیت ایرانی رونق یافت

  • کد نوشته: 46745
  • ۱۳۹۸-۰۳-۲۰
  • 262 بازدید
  • ۰
  • رییس سازمان چای گفت: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد افزایش یابد. به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز گفت: از نهم اردیبهشت آغاز چین […]

    تولید چای خشک با کیفیت ایرانی رونق یافت
  • رییس سازمان چای گفت: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد افزایش یابد.

    به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز گفت: از نهم اردیبهشت آغاز چین برگ سبز چای تا امروز ۱۱هزار و۳۰۰ تن چای خشک با کیفیت در کارخانه های چایسازی شمال کشور تولید شد که ۱۸ درصد بیشتر از پارسال است.

    وی افزود: این مقدار چای خشک از ۵۰ هزار و ۳۰۹ تن برگ سبز چای چیده شده از باغ های گیلان و مازندران استحصال شد.

    جهانساز ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد افزایش یابد.

    وی تصریح کرد: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و شکسته قلم از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=46745

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *