×

تولید گوشت آبزیان در لاهیجان ‎افزایش یافت

  • کد نوشته: 53678
  • ۱۳۹۸-۱۱-۰۱
  • 122 بازدید
  • ۰
  • رئیس اداره شیلات شهرستان لاهیجان گفت :در سال جاری از ۲۲۳ مزرعه موجود در شهرستان لاهیجان ۵۶۴ تن گوشت آبزیان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است . به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا ،عباس نیک بخش روز سه شنبه در گفت و گویی با […]

    تولید گوشت آبزیان در لاهیجان ‎افزایش یافت
  • رئیس اداره شیلات شهرستان لاهیجان گفت :در سال جاری از ۲۲۳ مزرعه موجود در شهرستان لاهیجان ۵۶۴ تن گوشت آبزیان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است .

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا ،عباس نیک بخش روز سه شنبه در گفت و گویی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ حدود ۴۴۸ تن گوشت آبزیان درشهرستان لاهیجان تولید شد،افزود :حدود ۲۱۱مزرعه گرم آبی و ۱۲ مزرعه سردابی در شهرستان لاهیجان فعالیت دارد که این مزارع در زمینه تولید ماهیان زینتی و خاویاری نیز  فعالیت می کنند.

    وی اظهار داشت: در شهرستان لاهیجان به صورت مستقیم ۲۳۵ نفر در حوزه آبزی پروری اشتغال دارند.

    وی مهمترین مشکلات حوزه آبزی پروری در شهرستان را صدور پروانه جدید برای حفر چاه جدید برای پرورش ماهی عنوان و اضافه کرد: اداره امور اراضی برای زمین های زیر یک هکتار نیز برای احداث مزارع مجوز صادر نمی کند که در حال رایزنی هستیم تا این مشکل برطرف شود تا هم اشتغال بیشتری ایجاد شود و هم شاهد رشد بیشتر تولید آبزیان در شهرستان لاهیجان باشیم.

    نیک بخش خاطرنشان کرد :ماهیان تولید شده در شهرستان لاهیجان علاوه بر بازار داخلی به شهرستان ها و استان های همجوار هم صادر می شود .

    رئیس اداره شیلات شهرستان لاهیجان گفت:شهرستان لاهیجان در قسمت تولید ماهیان سردآبی ۶ دهم درصد و ماهیان گرمابی یک درصد از تولید آبزیان استان گیلان را به خود اختصاص داده است.  

     لاهیجان در ۴۰کیلومتری شرق مرکز گیلان قرار دارد و  چای ،  برنج ، ابریشم و تولید آبزیان از عمده تولیدات این شهرستان محسوب می شود

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=53678

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *