×

تولید ۱۶ کیلوگرم زعفران در سیاهکل

  • کد نوشته: 39007
  • ۱۳۹۷-۰۸-۲۹
  • 228 بازدید
  • ۰
  • مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل گفت: زعفران تولید شده در سیاهکل به لحاظ رنگ، طعم و عطر مورد تایید آزمایشگاه‌های تخصصی زعفران خراسان جنوبی قرار گرفته و درجه ممتاز کسب کرده است. به گزارش گیل و دیلم، بهزاد کوهستانی گفت: پیش بینی می‌شود، امسال ۱۶ کیلوگرم زعفران خالص در این شهرستان تولید شود. وی افزود:۱۰ هکتار […]

    تولید ۱۶ کیلوگرم زعفران در سیاهکل
  • مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل گفت: زعفران تولید شده در سیاهکل به لحاظ رنگ، طعم و عطر مورد تایید آزمایشگاه‌های تخصصی زعفران خراسان جنوبی قرار گرفته و درجه ممتاز کسب کرده است.

    به گزارش گیل و دیلم، بهزاد کوهستانی گفت: پیش بینی می‌شود، امسال ۱۶ کیلوگرم زعفران خالص در این شهرستان تولید شود.

    وی افزود:۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی ۳۲ روستای دیلمان و پیرکوه این شهرستان زیر کشت زعفران است.

    کوهستانی به صدور معرفی زعفران‌کاران برای خرید و واردات پیاز زعفران از منطقه خراسان اقدام کرده است، خاطرنشان‌کرد: برای سال زراعی ۹۸ حدود ۱۲ هکتار زیر کشت پیاز زعفران رفته است که هر هکتار پیش‌بینی می‌شود، حدود ۷ تا ۱۰ تن پیاز زعفران نیاز داشته باشد.

    مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل گفت: با توجه به این که درآمد حاصل از کشت زعفران نسبت به گندم و جو بعنوان کشت سنتی دیلمان بالاتر است به کشاورزان منطقه توصیه می‌ شود، زعفران نیز کشت کنند.

    وی افزود: زعفران تولید شده به لحاظ رنگ، طعم و عطر مورد تایید آزمایشگاه‌های تخصصی زعفران خراسان جنوبی قرار گرفته و درجه ممتاز کسب کرده است.

    منبع:ایرنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=39007

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *