مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان برآورد از میزان تخریب سیلاب سال گذشته تالش را حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی مناطق سیلزده تالش و احداث پلها و راههای تخریب شده آن تخصیص پیدا کرده است.
به گزارش گیل و دیلم ،امیر مرادی با اشاره به سیل سال گذشته تالش و نحوه چگونگی جبران خسارت ها اظهارداشت: برآوردها از میزان تخریب سیلاب سال گذشته تالش چیزی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بود که تاکنون ۵۰ میلیارد تومان آن برای بازسازی مناطق سیلزده و احداث پلها و راههای تخریب شده تخصیص پیدا کرده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در مورد اینکه چقدر در استان برای مواجهه با فصول پربارش سال و پیشگیری از حوادث غیرمترقبه وجود دارد عنوان کرد: در یک سال اخیر توانستیم به یک همگرایی در سطح دستگاهها برسیم و به اطلاعات جامع و کامل از همه امکاناتی که در گیلان چه در بخش دولتی و چه خصوصی وجود دارد دست پیدا کردیم.
مرادی با بیان اینکه در زمان سیل گذشته تالش وی به تازگی مسئولیت مدیریت بحران استانداری گیلان را بر عهده گرفته بود تصریح کرد: ابتکار عمل ما در سیل عجیب تالش با ۴۰۰ میلیمتر بارش باران به این صورت بود که با قوانین مدیریت بحران توانستیم در همان ساعت اولیه پای کار آمده و به کمک مردم بشتابیم.
وی از آمادهسازی شمعهای پل تخریب شده تالش خبر داد و با تاکید بر اینکه روند بازسازی پلهایی منطقه که بر اثر سیلاب از بین رفته بود در حال انجام است تصریح کرد: جلسات اولیهای که پس از وقوع سیلاب در تالش برگزار شد تمامی دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان گیلان حضور پیدا کردند و همگی امکانات خود را به میدان آوردند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اینکه بر اساس اعتبارات تزریق شده کارهای خوبی برای مناطق سیل زده تالش انجام و تمام رودخانههای آن لایروبی شدند افزود: افزون بر ۵۰ پروژه برای تالش تعریف کردیم که بسیاری از آنها نظیر دیوارهای حفاظتی، بازسازی راههای روستایی عملیاتی شد.
مرادی با بیان اینکه در حال حاضر در تمامی مسیرهای اسالم، مرکزی و حویق لولهگذاری جدید جهت هدایت آب کار گذاشته شده است اذعان کرد: در مورد پل اسالم که ۲۳ میلیارد تومان اعتبار داشت هم تاکنون چیزی در حدود ۱۱ میلیارد تومان را جذ کرده و به پروژه تزریق کردیم.
وی از جذب سه میلیارد تومان اعتبار دیگر برای بازسازی مجدد پل سیلزده تالش خبر داد و یادآور شد: حجم این پروژه سنگین است و پیمانکار بر اساس اعتباراتی که جذب و اختصاص داده میشود آن را به پیش میبرد و تلاش میکنیم که روند اجرای طرح را سرعت ببخشیم.
منبع: شبستان
دیدگاهتان را بنویسید