×

جعفرزاده ایمن آبادی: چند نفر دیگر از اعضای دولت هم استعفا داده‌اند/ قاضی‌زاده با سناریوی مظلوم‌نمایی استعفا داد و فرار کرد/ ظریف جلوی توهین یک عده بی‌سواد مقاومت می‌کند/ احمدی‌نژاد و روحانی هرکدام گورستانی به جا گذاشتند

  • کد نوشته: 40830
  • ۱۳۹۷-۱۰-۱۷
  • 122 بازدید
  • ۰
  • گیل و دیلم/ نماینده مردم رشت گفت: آقای روحانی از اول انتخابش نادرست بود. او باید به کسانی مسئولیت می داد که بگویند «تا جهنم با تو هستیم نه صرفا تا بهشت». جعفرزاده ایمن آبادی، نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی مجلس و از نزدیکان به لاریجانی و طبیعتا از حامیان پروپاقرص دولت حسن روحانی در […]

    جعفرزاده ایمن آبادی: چند نفر دیگر از اعضای دولت هم استعفا داده‌اند/ قاضی‌زاده با سناریوی مظلوم‌نمایی استعفا داد و فرار کرد/ ظریف جلوی توهین یک عده بی‌سواد مقاومت می‌کند/ احمدی‌نژاد و روحانی هرکدام گورستانی به جا گذاشتند
  • گیل و دیلم/ نماینده مردم رشت گفت: آقای روحانی از اول انتخابش نادرست بود. او باید به کسانی مسئولیت می داد که بگویند «تا جهنم با تو هستیم نه صرفا تا بهشت».

    جعفرزاده ایمن آبادی، نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی مجلس و از نزدیکان به لاریجانی و طبیعتا از حامیان پروپاقرص دولت حسن روحانی در گفتگو با سایت اصلاح طلب نامه، استعفای قاضی زاده هاشمی را یک سناریوی مظلوم نمایی با یک فرار هنرمندانه دانسته است.

    جعفرزاده در حالی امروز از تعبیر «چاه ویل» برای طرح پرسروصدای دولت استفاده می کند که پیش تر نظر دیگری داشت و گفته بود: «برنامه جامع طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از برجسته‌ترین اقدامات و دستاوردهای دولت یازدهم توسط وزارت بهداشت و شخص دکتر هاشمی در حالی از ابتدا در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار گرفت که در دولت های نهم و دهم متاسفانه به دست فراموشی سپرده شده بود.»

    نماینده نزدیک به لاریجانی در جای دیگری از گفتگو به استعفای برخی دیگر از اعضای دولت هم اشاره کرده که هنوز مورد پذیرش رئیس جمهور واقع نشده است و به نظرش نباید این افراد میدان را در وقت سختی خالی کنند. نکته اساسی که جعفرزاده سهوا یا عمدا به آن ورود نمی کند این است که نه صرفا قاضی زاده که به تعبیر خود این نماینده انتخابش از ابتدا غلط بود بسیاری دیگر از اعضای دولت های یازدهم و دوازدهم، از همان شروع کار مرد این میدان نبودند و ثمره عملکردشان امروز در حال رخ نمایی برای منافع کشور و زندگی مردم است.

    بخش های مهم این گفتگو را خواهید خواند:

    *قبول ندارم که دولت دارد بی ژنرال می شود. اگر احزاب قوی داشتیم این طور نمی شد که کسانی وسط راه ببرند. آقای ربیعی استیضاح شد ولی بقیه خیر، همین الان چند نفر دیگر هم از اعضای کابینه می گویند ما استعفا دادیم، این استعفا را قبول کنند تا ما برویم.

    *آقای شهیدی رئیس بنیاد شهید هفته گذشته در مجلس حاضر شد گفت «من استعفا دادم، استعفایم را قبول کنند، می روم». این حرف یعنی آنکه برخی فقط در دوران خوش خوشان هستند. امروز دولت در وضعیت سخت اقتصادی به سر می برد. باید همه پای کار این دولت بیایستند. اینکه کم بیاورند و فرار کنند، کار درستی نیست. چنین کسانی مرد دوران سخت نیستند.

    *معنی ندارد که آقای قاضی زاده هاشمی بازنشسته ها را بهانه می کند، استعفا می دهد و می رود. یک سال پیش در مصاحبه ای گفتم «دولت احمدی نژاد هدفمندی یارانه ها را برای این مملکت به عنوان گورستان گذاشت، گورستان به جامانده از دولت آقای روحانی هم طرح تحول سلامت است چون نه مصوبه مجلس را دارد و نه در هیأت وزیران».

    *من دوست ندارم حالا که آقای قاضی زاده هاشمی رفت به او حمله کنیم، ای کاش می بود و درباره تحمیل این همه هزینه به دولت پاسخ می داد. الان گذاشتن و رفتن و قهرمان بازی که هنر نیست اما آقای روحانی تا آخر می ایستد و مقاومت می کند. البته ناگفته نماند که بعضی وزرا با وجود همه سختی ها پای کار دولت ایستادند، مثلا برای خودم به شخصه سوال است که چرا ظریف با وجود این همه تحقیر، تهمت و توهین های عده ای بی سواد، همچنان به کارش ادامه می دهد.

    *برخی مثل ظریف می مانند و برخی نیز مثل آقای قاضی زاده هاشمی کم می آورند و حتی نمی ایستند تا خراب کرده خودشان را درست کنند. وقتی وضعیت بیمارستان ها را در یک سال گذشته بررسی می کنیم، می بینیم چقدر وضعیت آنها افتضاح شده است.

    *ده ها بار به این سازمان گفتیم که تخصیص منابع را کنترل کند. در مجلس نهم من و آقای نادران نسبت به طرح تحول سلامت هشدار دادیم که این چاه ویل است، تحت تأثیر جوسازی ها قرار نگیرید اما متأسفانه نقش خود را درست ایفا نکرد و کیسه کیسه به طرح سلامت پول داد.

    *آقای قاضی زاده هاشمی هنرمندانه در قالب سناریوی احقاق حقوق بازنشستگان گذاشت و رفت و خود را مظلوم نشان داد. او باید پاسخ دهد که چرا این بدهکاری سنگین را روی دست ملت گذاشت.

    *در همه دنیا تفاوت حقوق پزشک و پرستار ۳.۵ برابر است اما در ایران بیش از ۳۰ برابر است. این همه پرستار ناراضی اعتراض کردند یک مرتبه آقای قاضی زاده صحبت های اینها را نشنید… طرح تحول سلامت از ریل اصلی خارج و دکانی برای یک تعداد قلیلی از پزشکان متخصص شده بود.

    *نباید آقای قاضی زاده هاشمی مظلوم نمایی کند و بگوید به من منابع ندادند، همه می دانند منابع درآمدی و مجاری هزینه ای کشور مشخص است بنابراین همه باید به همدیگر کمک کنند. با هنرمندی فرار کنیم کار درست و اخلاقی نیست. جایی هم گفتم این مسئله نشان داد که آقای روحانی از اول انتخابش نادرست بود. او باید به کسانی مسئولیت می داد که بگویند «تا جهنم با تو هستیم نه صرفا تا بهشت».

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=40830

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *