×

جعفرزاده با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرای قانون مطبوعات: تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور در گرو ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران

  • کد نوشته: 5829
  • ۱۳۹۵-۰۶-۲۹
  • 202 بازدید
  • ۰
  • یک نماینده مجلس با تاکید بر اینکه وزارت فرهنگ باید قانون بیمه خبرنگاران را از روی کاغذ بیرون کشیده و اقدام عملی انجام دهد، تصریح کرد: تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور منوط به ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران است. تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور در گرو ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران به گزارش پایگاه خبری […]

    جعفرزاده با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرای قانون مطبوعات: تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور در گرو ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران
  • یک نماینده مجلس با تاکید بر اینکه وزارت فرهنگ باید قانون بیمه خبرنگاران را از روی کاغذ بیرون کشیده و اقدام عملی انجام دهد، تصریح کرد: تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور منوط به ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران است.

    تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور در گرو ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران
    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات از سوی معاون رییس جمهور، گفت: طبق یکی از بندهای آیین‌نامه اجرایی مطبوعات، وظیفه بیمه خبرنگاران به کارفرمایان و صاحبان هر رسانه سپرده شده اما متأسفانه برخی کارفرمایان از وجود بیش از حد نیروی انسانی در کشور و نبود شرایط شغلی مناسب سوءاستفاده کرده و از نیروهای حرفه‌ای به نحوه غیرمنصفانه استفاده می‌کنند و حتی از قانون اجباری بیمه سرباز می‌زنند لذا باید ضمانت اجرایی برای متعهد کردن آن‌ها به این مهم ایجاد شود.

    نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بیمه خبرنگاران از سوی صاحبان رسانه تضمین کند و راه فرار را بر آن‌ها ببندد، گفت: اصولا در بنگاه‌های زودبازده اقتصادی، کارفرمایان از زیر بیمه کردن نیروی انسانی خودشان طفره می‌روند و نیروی انسانی هم از سرناچاری شرایط را می‌پذیرد.

    وی با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود وزارت فرهنگ قانون بیمه خبرنگاران را از روی کاغذ بیرون کشیده و برای امنیت شغلی آنها اقدام عملی انجام دهد، اضافه کرد: دغدغه اهالی رسانه باید فقط اطلاع‌رسانی و افزایش توانانی و سواد خود در امر رسانه باشد اما به دلیل دغدغه‌های مالی، طیف وسیعی از این افراد از این مهم باز مانده‌اند.

    جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه خبرنگاران به دلیل سختی کار باید ۲۰ با سال کار بازنشسته شوند و این امری محقق شده در جوامع پیشرفته است، گفت: متاسفانه در آیین‌نامه اجرای به چگونگی نحوه بیمه و مدت زمان آن اشاره نشده لذا رسانه‌ها همچون یک کارمند عادی اقدام به بیمه خبرنگاران خواهند کرد چراکه الزامی دراین خصوص برای آن‌ها ایجاد نشده است.

    وی ادامه داد: در دنیا شغل خبرنگاری به‌عنوان یکی از سخت‌ترین مشاغل شناخته شده و دولت‌ها برای فعالان عرصه رسانه مزایایی ویژه‌تری قائل هستند اما متاسفانه در ایران این افراد از حداقل‌ترین امکانات یک نیروی انسانی عادی نیز برخوردار نیستند و سال‌هاست به دنبال طبیعی‌ترین حق خود یعنی بیمه تکاپو می‌کنند.

    این نماینده مجلس معتقد است هر نیروی انسانی نیازمند یک سری تضامین شغلی است که قاعدتا باید این تضمین را با بیمه ایجاد دغدغه‌های زندگی افراد را از این طریق کاهش داد، این مسئله برای خبرنگاران و افراد شاغل در حوزه رسانه به دلیل سختی کار از اهمیت بیشتری برخوردار است.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه تضمین سلامت رسانه‌ای در کشور منوط به ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران است، گفت: تاکنون اخباری که درخصوص بیمه خبرنگاران منتشر شده عموما صوری بوده اگر چه نباید با بی‌توجهی از کنار تقبل بخشی از حق بیمه آن‌ها از سوی وزارتخانه مربوطه گذر کرد.

    منبع:خانه ملت

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=5829

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *