عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه تنها ۵۸ روز دیگر به اتمام مهلت اجرای آزمایشی قانون خدماترسانی به ایثارگران باقی مانده است، گفت: دولت هیچ تلاشی برای دائمی کردن قانون نمیکند.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی با انتقاد از نزدیک شدن به مهلت پایان اجرای آزمایشی قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، افزود: مهلت ۵ ساله اجرای آزمایشی قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ۵۸ روز دیگر یعنی ۲ دی ماه سال جاری به اتمام می رسد که اگر اقدامی از سوی دولت و مجلس شکل نگیرد از ۳ دی ماه دیگر نمی توانیم این قانون را اجرا کنیم.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در کمال تاسف دولت و بنیاد شهید تلاشی برای ارایه لایحه ای برای دائمی کردن این قانون نکردند لذا مجلس برآن شد تا اقدامی در این زمینه انجام دهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: بر این اساس نمایندگان تلاش کردند تا در دائمی کردن قوانین یعنی دائمی کردن احکام در برنامه های توسعه، قانون خدمت رسانی به ایثارگران را دائمی کند اما شورای نگهبان به آن ایراد اصل ۷۵ و اصل ۱۶۰ قانون اساسی را وارد کرد.
وی با بیان اینکه نمایندگان بر این باور هستند که ایراد اصل ۱۶۰ قانون اساسی به دائمی کردن قانون خدمات رسانی به ایثارگران از سوی شورای نگهبان پذیرفته شده نیست، افزود: این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد و نمایندگان بخشی از این قانون را نیز در قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) اصلاح کردند که این نشان می دهد اصل ۱۶۰ وارد نیست زیرا چند ماه قبل نمایندگان به اصلاح قانونی دست زدند که مجمع تشخیص آن را تصویب کرده بود لذا این مهم نشان می دهد ایراد اصل ۱۶۰ وارد نیست.
جعفرزاده ایمن آبادی درباره ایراد اصل ۷۵ قانون اساسی که از سوی شورای نگهبان اعلام شد، تاکید کرد: این ایراد نیز پذیرفته شده نیست زیرا ۷۰ درصد خدمات قانون جامع ایثارگران را سازمان هایی غیر از بنیاد شهید می دهند که این بار مالی برای بنیاد ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: درحالی که نمایندگان تلاش دارند تا قانون آزمایشی خدمات رسانی به ایثارگران به یک مرحله قابل قبولی برسد، بنیاد شهید نامه ای به شورای نگهبان می نویسد تا ایراداتی به اصلاح نمایندگان وارد کند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز ( سه شنبه ۴ آبان) در صحن مجلس تلاش کردیم تا نمایندگان با حذف کل ماده الحاقی ۵ لایحه دائمی کردن برنامه های توسعه که به دائمی کردن قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مربوط می شد، مخالفت کنند تا کل ماده ۵ به عنوان اختلاف بین شورای نگهبان و مجلس، به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود.
منبع:خانه ملت
دیدگاهتان را بنویسید