به گزارش گیل و دیلم ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: خرید و فروش برنج به صورت خرده فروشی و یا عمده فروشی باید در قالب سامانه جامع انبارها و با صدور فاکتور خرید محصول از کشاورز انجام شود، در غیر این صورت تخلف محسوب شده و فرد متخلف اعمال قانون میشود.
صالح محمدی با بیان اینکه واحدهای نگهداری برنج و انبارها با هدف بهبود شرایط و کنترل بازار برنچ در گیلان بازرسی میشوند، افزود: صاحبان انبارهای برنج باید کالاهای خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند، در غیر این صورت این معلاملهها احتکار و گرانفروشی محسوب شده و پیگرد قانونی به دنبال دارد.
وی با اشاره به تداوم نظارتها تا پایان سال، اضافه کرد: فروشندگان باید فاکتورهایی قیمت خرید محصول از کشاورز را به بازرسان صمت و جهاد کشاورزی ارائه دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به قانون تجارت، گفت: خرده فروشان باید ۱۰ تا ۱۱ درصد به قیمت خرید محصول از کشاورز و عمده فروشان با احتساب هزینه حمل ۴ درصد سود از فروش برنج داشته باشند.
صالح محمدی با اشاره به چالش اخیر گرانی برنج در استان و کشور گفت: پس از ۲ سال ناترازی در حوزه برنج و واردات بی رویه و با پیگیریهای مسئولان و دستور رئیس جمهور، امسال واردات برنج به مدت ۴ ماه از زمان برداشت محصول برنج برای حمایت از تولید داخل ممنوع شد.
وی با بیان اینکه عمده کشاورزان گیلان در زمان برداشت برنج، محصول خود را زیر ۱۰۰ هزار تومان فروختند، اضافه کرد: متاسفانه به تازگی برنجهای تولید داخل از سوی افراد سودجو جمع آوری و انباشت شده و به بازار عرضه نمیشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر برخورد جدی با اخلال گران نظام تولید و تامین برنج در استان، گفت: کشاورزان گیلانی امسال بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ تن برنج تولید کردند و خوشبختانه هیچ کمبودی در تامین برنج در کشور، با توجه به میزان واردات نداشتیم
دیدگاهتان را بنویسید