×

خسارت حمله پلنگ به دامداران گیلانی پرداخت شد

  • کد نوشته: 30716
  • ۱۳۹۷-۰۱-۲۳
  • 151 بازدید
  • ۰
  • نخستین حواله جبران خسارت حمله پلنگ به دامداران گیلانی در سال جاری تحویل داده شد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان ، در راستای حمایت از حیات وحش و حفاظت از جانوران در خطر انقراض مانند پلنگ با حضور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، حواله […]

    خسارت حمله پلنگ به دامداران گیلانی پرداخت شد
  • نخستین حواله جبران خسارت حمله پلنگ به دامداران گیلانی در سال جاری تحویل داده شد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان ، در راستای حمایت از حیات وحش و حفاظت از جانوران در خطر انقراض مانند پلنگ با حضور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، حواله جبران خسارت حمله پلنگ به دامداران گیلانی تحویل داده شد.
    قربانعلی محمدپور مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: طرح بیمه پلنگ ایرانی توسط سازمان حفاظت محیط زیست استان با هدف حمایت از این جانور ارزشمند در خطر انقراض انجام شده تا دامداران زیاندیده از حمله پلنگ، بتوانند خسارت خود را دریافت کنند.
    وی ادامه داد: با این اقدام سازنده و بر اساس قرارداد محیط زیست با یکی از شرکت های بیمه گر ، چنانچه از ناحیه پلنگ به دام های روستاییان خسارتی وارد شود، این خسارت با نظر کارشناسی جبران خواهد شد و روستاییان به جای اقدام خودسرانه و هرگونه آسیب به پلنگ، خسارت های وارده را باید به محیط زیست گزارش کنند.
    پلنگ ، جانوری از خانواده گربه‌سانان و کوچک‌ترین حیوان در میان سه گربه بزرگ است که شیر و ببر دو عضو دیگر آن هستند. زیستگاه پلنگ در گذشته از آفریقای جنوبی تا شبه جزیره کره را در بر می‌گرفت و این جانور در سراسر آفریقا و جنوب آسیا پراکنده بود اما تخریب زیستگاه و شکار، قلمرو این حیوان را به شدت کاهش داد و امروزه بیشترین تراکم پلنگ‌ها در جنوب صحرای آفریقاست.
    اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست این حیوان را با توجه به کاهش جمعیت و کاهش محدوده زندگی آن، در فهرست گونه‌های در مرز تهدید به انقراض قرار داده اما با همه این شرایط ، جمعیت پلنگ‌ها از دیگر گونه‌های خویشاوند خود یعنی شیر، ببر و جگوار بیشتر است و وضعیت حفاظتی بهتری دارد.
    این جانور از گونه های با ارزش و در انقراض محیط زیست گیلان است و پیش بینی شود ۳۰ تا ۳۵ پلنگ در جنگل های این استان زندگی کنند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=30716

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *