×

دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل می شود

  • کد نوشته: 42434
  • ۱۳۹۷-۱۱-۲۴
  • 66 بازدید
  • ۰
  • رئیس دانشگاه گیلان گفت: با توجه به پی گیری های به عمل آمده دانشگاه گیلان در آینده ای نزدیک به شبکه علمی کشور متصل خواهد شد. به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی دانشگاه گیلان ؛ احمد رضی افزود: شبکه علمی یک قرار داد سه جانبه میان وزارتخانه‌ های علوم، تحقیقات و […]

    دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل می شود
  • رئیس دانشگاه گیلان گفت: با توجه به پی گیری های به عمل آمده دانشگاه گیلان در آینده ای نزدیک به شبکه علمی کشور متصل خواهد شد.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی دانشگاه گیلان ؛ احمد رضی افزود: شبکه علمی یک قرار داد سه جانبه میان وزارتخانه‌ های علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش‌ های صنعتی و ارتباطات و فناوری اطلاعات است که شبکه ای مستقل و مبتنی بر فیبر تاریک با هدف اتصال دانشگاه ها با امکان اتصال به سایر شبکه های معتبر علمی از جمله شبکه علمی اروپاست.
    وی اظهار داشت: شبکه علمی، شاهراه ارتباطی و انتقال دهنده دانش بین مشترکان خاص خود است که از یک سو نیازمند خدمات زیر ساختی مانند سرویس های پرسرعت و بدون تاخیر و امکانات ابری پردازشی خاص منظوره بوده و از سوی دیگر تولید کننده، توسعه دهنده و ارائه کننده خدمات و اطلاعاتی است که در بستر اینترنت دستیابی به آنها یا ممکن نیست و یا هزینه بالایی دارد.
    رئیس دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد: شبکه علمی صرفا تامین کننده اینترنت نیست بلکه بستر ارائه خدمات متنوع، محیط هم افزایی علمی، زیرساخت پیاده سازی نقشه جامع علمی کشور است.
    بر اساس گزارش دیگری از روابط عمومی دانشگاه گیلان، اولین دانشجوی دکتری شیلات دانشکده منابع طبیعی از رساله خود دفاع کرد.
    عبدالعلی راهداری به عنوان اولین دانشجوی دوره دکتری شیلات دانشکده منابع طبیعی شهرستان صومعه سرا، گرایش تکثیر و پرورش آبزیان، ورودی بهمن ماه ۱۳۹۳، از رساله دکتری خود با عنوان تاثیر ۱۱- کتوتستون بر بیان ژن های FSH-R و LHR و توسعه تخمدانی فیل ماهی پرورشی در مرحله پیش زرده سازی دفاع کرد.
    این رساله با همکاری پژوهشکده آبی دریای خزر دانشگاه گیلان، انیستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری و دانشگاه باسک اسپانیا به انجام رسیده است.
    دوره کارشناسی شیلات در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان در سال ۱۳۷۵ و دوره کارشناسی ارشد نیز در سال ۱۳۸۵ برای نخستین بار اقدام به پذیرش دانشجو کرد.
    بر اساس آخرین آمار، در زمان حاضر بیش از ۱۸ هزار دانشجو در دانشگاه گیلان در رشته های مختلف در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه دارای بیش از ۵۶۰ عضو هیات علمی است. 
    دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای ۹ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه ، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی ، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است. 
    دانشگاه گیلان همچنین پژوهشکده گیلان شناسی، مرکز آموزش های الکترونیکی (مجازی) و یک پردیس دانشگاهی دارد. 

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=42434

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *