×

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: سیستم اداری کشور ما در زمینه گردشگری مریض است

  • کد نوشته: 9777
  • ۱۳۹۵-۱۱-۰۴
  • 132 بازدید
  • ۰
  • دبیر کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده شهرستان مرزی بندر آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: ترافیک و تضادهای قانون برای صدور مجوزهای گردشگری غیرقابل توصیف است و به صراحت باید گفت که سیستم اداری کشور ما در این زمینه مریض می باشد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم «ولی داداشی» در جلسه کارگروه گردشگری […]

    دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:  سیستم اداری کشور ما در زمینه گردشگری مریض است
  • دبیر کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده شهرستان مرزی بندر آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: ترافیک و تضادهای قانون برای صدور مجوزهای گردشگری غیرقابل توصیف است و به صراحت باید گفت که سیستم اداری کشور ما در این زمینه مریض می باشد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم «ولی داداشی» در جلسه کارگروه گردشگری شهرستان مرزی بندر آستارا که با حضور مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان برگزار شد،اظهار کرد:گردشگری فراتر از اینکه یک فرصت محلی،استانی و یا منطقه ای باشد، یک فرصت جهانی است.

    وی با بیان اینکه تمام دولت ها و ملت های دنیا از این فرصت استفاده می کنند،ادامه داد:استان گیلان و به خصوص شهرستان آستارا پر از فرصت های گردشگری می باشد.

    وی با ابراز تأسف از اینکه بروی پتانسیل های گردشگری آستارا کار نشده است،افزود:استیل عباس آباد،آبشار لاتون،گردنه حیران،روستاهای بالادست از قبیل چملر و سایر مناطق شهرستان ویژگی های منحصر به فردی را دارند که باید مدنظر قرار گیرد.

    داداشی از بیکاری به عنوان یک معضل بزرگ ملی نام برد و خاطر نشان کرد:حل این معضل همت ملی را می طلبد و باید از ظرفیت های مناطق به شکل بهینه ای استفاده نمود.

    وی گمرک و قابلیت های مرز دریایی، مرز زمینی و راه آهن بین المللی شهرستان را بی نظیر برشمرد و تصریح کرد:ترافیک و تضادهای قانون برای صدور مجوزهای گردشگری غیرقابل توصیف است و به صراحت باید گفت که سیستم اداری کشور ما در این زمینه مریض می باشد.

    نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود،تعامل را بهترین راهکار جذب سرمایه گذار عنوان کرد و یادآور شد:در این بحران اقتصادی هر فردی سرمایه گذاری می کند، باید نهایت همکاری را با وی انجام دهیم.

    وی ارائه برنامه در بخش گردشگری را از اولویت ها دانست و گفت:وضعیت موزه حکیم نظامی باید مشخص شود و با تأسیس انجمن و NGO می توان کارهای بزرگی را در ادامه روند فعالیت این موزه انجام داد.

    ولی داداشی در ادامه از قول سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان جهت اختصاص یک میلیارد تومان برای احداث راه به آبشار لاتون در سال ۱۳۹۶ خبر داد و افزود:عرصه های این راه ملی می باشد و باید مجوزهای لازم برای احداث این مسیر به شکل جاده ای و یا پلکانی نیز اخذ گردد.

    وی در پایان از برگزاری هفته فرهنگی آستارا در تهران سخن گفت و اضافه کرد:با همکاری شهرداری و همه گروه های فرهنگی،هنری،دانشگاهیان و سایر اقشار،می توان از این موقعیت جهت معرفی پتانسیل های آستارا بهره مند شد.

    دبیر کمیسیون اصل ۹۰ در بخش پایانی سخنان خود از نصب بیلبوردهای تبلیغاتی اماکن گردشگری استان همجوار در سطح شهر آستارا انتقاد کرد و توضیح داد:از این ظرفیت باید در راستای تبلیغ و معرفی قابلیت های شهرستان استفاده کنیم./ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=9777

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *