به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،
شهرستان لاهیجان با جمعیتی حدود ۱۵۰ هزار نفر در حال حاضر تنها با ۱ بیمارستان دولتی (پیروز با ۲۲۵ تخت) و ۲ بیمارستان خصوصی (شفا با ۷۲ تخت و میلاد با ۱۸۰ تخت) در حال سپری کردن روزهایی هست که قطعا از بحران بیماری کرونا نیز مانند جذام، طاعون، وبا، آبله و … در تاریخ از آن یاد خواهد شد.
بیمارستان ۱۷۶ تختخوابی ۲۲ آبان لاهیجان، در سال ۱۳۳۴ به صورت یک درمانگاه فعالیت خود را شروع کرد و در سال ۱۳۵۰ به بیمارستان تبدیل شد و اسفند سال ۹۷ تخلیه شد.
بیمارستان ۵۹ تختخوابی سیدالشهدا لاهیجان، در سال ۱۳۵۰ با نام احمد قوام آغاز و با نام شهید انصاری مرمت و در اسفند سال ۹۷ که با نام سید الشهدا فعالیت می نمود، تخلیه شد.
تجهیزات و کادر درمانی دو مرکز فوق الذکر، در بیماستان جدید الاحداث دکتر پیروز با ۲۲۵ تخت بیمارستانی ادغام شدند و در حالی که مجموع این ۳ بیمارستان دولتی میتوانست ۴۶۰ تخت بیمارستانی داشته باشد با حذف دو بیمارستان ۲۲ آبان و سید الشهدا، این شهرستان پرجمعیت و قطب درمانی شرق گیلان با کاهش ۲۳۵ تخت بیمارستانی دولتی مواجه شد.
در روزهای پساکرونایی و به طور عادی، مراجعه کنندگان به بیمارستان پیروز لاهیجان با مشکلات متفاوتی دست و پنجه نرم می کردند و اکنون و با وضعیت بحرانی فعلی، وضعیت بیمارستان پیروز نگران کننده است چرا که بیمارانی که به هر دلیل غیر از علایم کرونا به بیمارستان پیروز مراجعه کنند در خطر آلوده شدن به این ویروس می باشند.
متاسفانه اقدامات مجموعه دولت در شهرستان لاهیجان نسبت به تعطیلی این دو بیمارستان به بهانه ی همراهی و تعامل با نماینده ی مخالف دولت فعلی صدمات جبران ناپذیری به بخش بهداشت و درمان این شهرستان بوجود آورده که حالا اثرات آن در بحران فعلی بروز و ظهور یافته است .
از آقای دکتر قربانی، نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت جهت مدیریت بحران کرونا در استان گیلان، خواهشمندیم تا به منظور رفع مشکلات درمانی مردم شرق استان به دلیل پایین بودن سرانه بهداشت و درمان در این منطقه نسبت به جمعیت حاضر و نیز با توجه به اینکه در حال حاضر به دلیل کمبود شدید تخت بستری و فضای بیمارستانی در استان گیلان، امکان راه اندازی مراکز درمانی و بیمارستانی جدید وجود ندارد، تداوم تعطیلی دو بیمارستان دولتی لاهیجان که صدمات جبران ناپذیری به درمان بیماران و آموزش پزشکی استان گیلان وارد خواهد کرد را با تامین کادر درمان و تجهیزات پزشکی و راه اندازی مجدد دو بیمارستان ۲۲ آبان و سید الشهدا لاهیجان، پایان بخشید.
دیدگاهتان را بنویسید