×

منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت ؛
در دوران پهلوی، شرکت مردم در انتخابات فرمایشی بود و آنان حق انتخاب نداشتند؛ افرادی که از قبل مشخص شده بودند، نامشان از صندوق بیرون می‌آمد

  • کد نوشته: 98065
  • ۱۴۰۲-۱۱-۱۳
  • 83 بازدید
  • ۰
  • منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت گفت: امروز حضور در انتخابات برای دین باوران یک تکلیف دینی و برای دیگران یک تکلیف ملی است. رضایت مردم از حکمرانی و عملکرد دولت در مشارکت مردم در انتخابات نقش بسیاری دارد، زیرا مردم برای همیشه با کسی عقد اخوت نبسته اند....
    در دوران پهلوی، شرکت مردم در انتخابات فرمایشی بود و آنان حق انتخاب نداشتند؛ افرادی که از قبل مشخص شده بودند، نامشان از صندوق بیرون می‌آمد
  • به گزارش گیل و دیلم ، وزیر پیشین امور خارجه ایران گفت: اکنون همه کشورهای دوست و دشمن نگاهشان به انتخابات پیش رو در ایران است.

    منوچهر متکی روز پنجشنبه در نخستین همایش دانشگاهیان، فرهنگیان و آموزشگاههای عالی استان خراسان رضوی افزود: ایران اسلامی یک کشور مستقل است و بر این اساس تکیه به مردم با رویکرد نقش محوری و کلیدی آنان از اهمیت بسزایی برخوردار است.ُ

    وی ادامه داد: در این شرایط کشورهای متخاصم با برخورد سلبی، سعی در یافتن بهانه ای برای کوبیدن نظام انقلاب اسلامی دارند.

    سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه دشمنان حضور مردم در مناسبت های مختلف را بررسی می‌کنند، اظهار کرد: برای طرفداران این نظام در خارج از کشور، میزان مشارکت و حضور مردم قوت قلب است.

    وی اضافه کرد: برخی از کشورهای اروپایی که مدعی دموکراسی هستند، شاهد مشارکت زیر ۲۵ درصد مردم در انتخابات خود هستند؛ در انتخابات کنگره آمریکا میزان مشارکت ۳۰ درصد بود، اما اگر در انتخابات پیش روی کشورمان که مورد رصد آنها است، مشارکت به زیر ۵۰ درصد برسد، آن را به عنوان مخالفت مردم با تمام نظام تلقی می کنند.

    انتخابات سوغات امام به مردم بود
    متکی با اینکه در دوران پهلوی نیز انتخابات وجود داشت و مردم نیز گاهی در آن شرکت می‌کردند،‌ گفت: شرکت مردم در انتخابات فرمایشی بود و آنان حق انتخاب نداشتند و افرادی که از قبل مشخص شده بودند، نامشان از صندوق ها بیرون می‌آمد.

    وی افزود: ۱۲ بهمن روز بزرگی برای کشور و سالروز بازگشت رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران به میهن است که با خود انتخابات را سوغات آورد.

    وزیر پیشین امور خارجه ادامه داد: امام نظم باتلاق گونه شاهنشاهی را بر هم زد و با استفاده از مکتب و باور به نقش مردم،این شرایط را تغییر داد، زیرا او معتقد بود مردم باید در حکومت نقش داشته باشند.

    وی بیان کرد: انتخابات نماد مردم سالاری است و این حق را امام با انقلاب خود برای مردم به ارمغان آورد و هر عاملی که باعث شود که حق مردم از بین برود، محکوم است.

    متکی ادامه داد: احزاب برای فعالیت‌های سیاسی خود مجوز می‌گیرند و گل سر سبد این اتفاق، انتخابات است که باید حضور فعالی در آن داشته باشند.

    وی گفت: اگر حزبی بگوید که قصد شرکت در انتخابات را ندارد، نقض غرض است، چراکه مجوز فعالیتی که گرفته را ‌قبول ندارد؛ احزاب باید نقش خود را در تعهد به صندوق رای به عنوان عنصر حکمرانی در کشور نشان دهند.

    سخنگوی شورای وحدت ادامه داد:‌ در طول انقلاب اسلامی، نیروهای ارزشی هیچ وقت نگفتند که ما در انتخابات شرکت نمی‌کنیم و این در حالی است که در برخی از انتخابات ‌‍پیروز و گاهی نیز بازنده بودند.

    حضور در انتخابات تکلیف ملی است
    وی بیان کرد: در فتنه سال گذشته که مردم با آن مواجهه شدند، معاندان قصد داشتند این التهاب را تا زمان انتخابات امسال ادامه دهند و این موضوع را بیان کنند که نظام نه به دشمنان، بلکه به مردم کشور خودمان باخته اند.

    متکی گفت: مردم کشورمان از مهر تا بهمن ماه پارسال ، نظاره گر اتفاقات بودند و در ۲۲ بهمن یکی از بی‌سابقه ترین حضورهای خود را برای تجدید با آرمانهای انقلاب نشان دادند.

    وی افزود:‌ اکنون در شرایط ویژه‌ای هستیم و مسوولان وظیفه دارند تا وظیفه خود را به خوبی انجام دهند و در این مسیر شخصیت ها، چهره‌ها و گروه های سیاسی باید نقش آفرینی کنند.

    وزیر پیشین امور خارجه ادامه داد: مردم همیشه سهم و وظیفه خودشان را به خوبی انجام داده اند و اکنون مسوولان نیزُ باید نقش خود را به خوبی انجام دهند.

    وی اظهار کرد: امروز حضور در انتخابات برای دین باوران یک تکلیف دینی و برای دیگران یک تکلیف ملی است.

    متکی ادامه داد: رضایت مردم از حکمرانی و عملکرد دولت در مشارکت مردم در انتخابات نقش بسیاری دارد، زیرا مردم برای همیشه با کسی عقد اخوت نبسته اند.

    طبق گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند همزمان با سراسر کشور، در چهار هزار و ۵۴۵ شعبه اخذ رای خراسان رضوی برگزار می شود.

    استان خراسان رضوی با ۱۲ حوزه انتخابیه، ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۶ کرسی نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری دارد.

    نویسنده: امید غمخوار

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=98065

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *