×

دو پرنده شکاری مداوا شده در لاهیجان به دامان طبیعت بازگشتند

  • کد نوشته: 26290
  • ۱۳۹۶-۰۹-۲۴
  • 197 بازدید
  • ۰
  • رییس اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان گفت: دو پرنده شکاری مصدوم پس از یک ماه تیمارداری و درمان توسط کارشناسان این اداره به آغوش طبیعت بازگردانده شدند. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،علی امیری افزود:این دو پرنده شکاری مهاجر سارگبه و سنقر بودند که به دستشکارچیان مجروح شده و توسط مردم برای درمان […]

    دو  پرنده شکاری مداوا شده در لاهیجان به دامان طبیعت بازگشتند
  • رییس اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان گفت: دو پرنده شکاری مصدوم پس از یک ماه تیمارداری و درمان توسط کارشناسان این اداره به آغوش طبیعت بازگردانده شدند.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،علی امیری افزود:این دو پرنده شکاری مهاجر سارگبه و سنقر بودند که به دستشکارچیان مجروح شده و توسط مردم برای درمان و تیمار به این اداره تحویل شده بودند و امروز پس از بازیافتن سلامت و قدرت پرواز یکی در مدرسه طبیعت واقع در باغ گیاه شناسی لاهیجان و پرنده دیگر در محدوده موسسه خیریه سرای نصیر رهاسازی شدند.
    وی یادآورشد: این پرندگان از گونه پرندگان شکاری و نادر و منحصر به فرد محسوب می شوند که از مناطق سردسیری شمال کره زمین برای زمستان گذرانی به تالاب ها و زیستگاه های استان گیلان مهاجرت می کنند.
    به گفته رییس اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان این پرندگان از گونه های حفاظت شده جهانی بودند.
    امیری تصریح کرد: تاکنون پرندگان مجروح زیادی برای مداوا از سوی مردم به محیط زیست تحویل داده شده و پس از طی مراحل درمان در طبیعت رهاسازی شده اند.
    لاهیجان در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.این شهرستان به سبب برخورداری از جلگه وسیع از دامنه های البرز تا دریا ، آبگیرها و تالاب ها و شالیزارها جایگاه مناسبی برای تغذیه پرندگان است . هر ساله پرندگان برای پیدا کردن غذا و دانه به شالیزارهای این شهرستان مهاجرت می کنند که تعداد زیادی از این پرندگان یا توسط تورهای هوایی و یا سایر ادوات شکار اسیر و گرفتار می شوند.
    تالاب بین المللی امیر کلایه لاهیجان یکی از مهمترین زیستگاه پرندگان مهاجر به شمار می رود که در آن ۱۰۵ گونه گیاهی و ۱۵ گونه و زیر گونه ماهی وجود دارند و هر ساله بیش از ۱۳۶ گونه پرنده مهاجر برای زمستان گذرانی به این تالاب مهاجرت می کنند.
    این تالاب در سال ۱۳۴۹ به عنوان منطقه حفاظت شده در شورای عالی محیط زیست کشور تصویب و با توجه به جاذبه‌ها و ویژگی‌های اکولوژیکی ‌آن، در سال ۱۳۵۴ در فهرست ۱۹ تالاب ایران، ثبت بین المللی شد/ایرنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=26290

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *