×

رئیس اداره چای املش: ۳۲ درصد از مطالبات چای‌کاران املشی باقی مانده است

  • کد نوشته: 19857
  • ۱۳۹۶-۰۵-۲۹
  • 72 بازدید
  • ۰
  • رئیس اداره چای املش گفت: امسال تاکنون ۲۷۸ میلیارد و ۸۷۷ میلیون ریال معادل ۶۸ درصد از مطالبات چایکاران به حساب بانکی‌شان واریز و ۱۳۵ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال باقی مانده است. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» محمدعیسی طالبی صبح امروز در نشستی در املش اظهار داشت: چایکاران املشی امسال از آغاز […]

    رئیس اداره چای املش: ۳۲ درصد از مطالبات چای‌کاران املشی باقی مانده است
  • رئیس اداره چای املش گفت: امسال تاکنون ۲۷۸ میلیارد و ۸۷۷ میلیون ریال معادل ۶۸ درصد از مطالبات چایکاران به حساب بانکی‌شان واریز و ۱۳۵ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال باقی مانده است.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» محمدعیسی طالبی صبح امروز در نشستی در املش اظهار داشت: چایکاران املشی امسال از آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون ۲۱ هزار و ۶۲ تن برگ سبز چای به ارزش ۴۱۴ میلیارد و ۷۵۲ میلیون ریال از ۴ هزار و ۸۵۰ هکتار از باغات چای این شهرستان برداشت کردند.

    رئیس اداره چای شهرستان املش اعلام کرد: امسال تاکنون ۲۷۸ میلیارد و ۸۷۷ میلیون ریال معادل ۶۸ درصد از مطالبات چایکاران به حساب بانکی‌شان واریز و ۱۳۵ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال باقی مانده است.

    وی گفت: از مجموع این میزان برگ سبز چای برداشت شده در شهرستان املش ۹ هزار و ۱۱۵ تن معادل ۴۳ درصد درجه یک و ۱۱ هزار و ۹۴۷ تن معادل ۵۷ درصد درجه ۲ است که توسط ۳۵ کارخانه چایسازی فعال این شهرستان به نرخ مصوب دولت از ۸ هزار چایکار املشی خریداری شده است.

    رئیس اداره چای شهرستان املش بیان داشت: ۲ هزار و ۲۸۱ چایکار املشی عضو صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در سال زراعی امسال موفق به دریافت ۲۵ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات از این صندوق شده‌اند.

    طالبی با بیان اینکه ۷۴۱ چایکار املشی امسال در زمینه به‌زراعی باغات چای ۹ میلیارد و ۹۵۶ میلیون ریال وام به‌زراعی دریافت کردند گفت: ۲۴۰ چایکار املشی هم با معرفی به بانک عامل هر یک بین ۱۶ تا ۲۶ میلیون ریال تسهیلات خرید موتور هرس بوته چای دریافت کردند.

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=19857

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *