×

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: طرح‌های سالم‌سازی دریا تاثیر چندانی بر کاهش غرق‌شدگی نداشته است

  • کد نوشته: 18005
  • ۱۳۹۶-۰۴-۲۲
  • 135 بازدید
  • ۰
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه طرح سالم‌سازی دریا یکی از راهکارهای کاهش غرق شدگی است اما تاثیر چشم‌گیری بر کاهش این مقوله نداشته است گفت: آموزش آمادگی عمومی در مقابله با غرق شدگی در جامعه ضعیف است. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» شاهرخ یوسف‌زاده چابک صبح امروز در نخستین همایش […]

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: طرح‌های سالم‌سازی دریا تاثیر چندانی بر کاهش غرق‌شدگی نداشته است
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه طرح سالم‌سازی دریا یکی از راهکارهای کاهش غرق شدگی است اما تاثیر چشم‌گیری بر کاهش این مقوله نداشته است گفت: آموزش آمادگی عمومی در مقابله با غرق شدگی در جامعه ضعیف است.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» شاهرخ یوسف‌زاده چابک صبح امروز در نخستین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی در دهکده ساحلی بندرانزلی اظهار داشت: این همایش نخستین همایش پیشگیری از غرق شدگی در سطح کشور است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه غرق شدگی همواره یکی از معضلات سلامت مردم است خاطرنشان کرد: همایش پیشگیری از غرق شدگی به‌منظور کاهش چشمگیر غرق شدگی در سواحل کشور در استان گیلان برگزار شده است.

    یوسف‌زاده با بیان اینکه غرق شدگی همواره یک معضل بوده و باید پیش از این در رابطه با آن راهکارهای مناسب ارائه می‌شد تصریح کرد: طرح سالم‌سازی دریا یکی از راهکارهای کاهش غرق شدنی محسوب می‌شود اما تاثیر چشمگیری بر کاهش این مقوله نداشته است.

    وی با تاکید بر اینکه نقش دانشگاه‌ها و مراکز علمی در این حوزه باید لحاظ شود و متولی ساماندهی این مقوله باید به‌طور مجدد مورد ارزیابی قرار گیرد افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیش از ۱۰ سال است که مقوله تروما را مطرح کرده و مسائل مختلف آسیب دیدگی در این بحث را دنبال می‌کند.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه در ارتباط با افزایش توانمندی مقوله تروما نیازمند تعامل و همکاری داستگاه‌ها و نهادهای مختلف هستیم اعلام داشت: سیستم اطلاعاتی جامع و منسجم، یکی از مهم‌ترین عوامل در کاهش تلفات ناشی ار تروما است.

    یوسف‌زاده با اشاره به اینکه بحث مقابله با آسیب‌های تروما باید به‌صورت ویژه در جامعه مطرح شود تاکید کرد: راهکارهای جدید و استفاده از تجهیزات و تجارب در حوزه غرق شدگی و بخش‌های مختلف تروما می‌تواند در کاهش آسیب‌های مذکور تاثیرگذار باشد.

    وی با تاکید بر اینکه آموزش آمادگی عمومی در مقابله با غرق شدگی در جامعه بسیار ضعیف است خاطرنشان کرد: جامعه امروز به‌طور ویژه نیازمند آمادگی و آموزش در راستای مقوله آسیب‌های تروما است که باید به آن توجه ویژه داشت.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=18005

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *