رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با اشاره به معرفی گیلان به عنوان استان کشاورزی و عدم بهره برداری ما از دلارهای ۷ تومانی دهه ۶۰، عنوان کرد: امروز طرح آمایش فرصتی ایجاد کرده تا استان گیلان جایگاه خودش را در کشور به درستی تبیین کند.
به گزارش گیل و دیلم ، کیوان محمدی در نشست هماهنگی طرح آمایش استان گیلان با فرمانداران، با بیان اینکه برنامه ششم دولت را مکلف به تهیه و اجرای طرح آمایش سرزمین کشور و استان ها کرده است، گفت: در همین راستا سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها کارهای مطالعاتی را آغاز کردند.
وی از اتمام فاز مطالعاتی طرح آمایش سرزمین خبر داد و اظهار کرد: نشست های متعددی را با نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و دستگاه های اجرایی برگزار کردیم و خوشبختانه وارد فاز اداری طرح مذکور شده ایم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، با تاکید بر لزوم ایجاد وفاق حداکثری درخصوص پروژه ها و برنامه هایی که قرار است طی دو دهه آینده در استان اجرا شود، خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف باید دست به دست هم دهیم.
این مقام مسئول، با اشاره به معرفی گیلان به عنوان استان کشاورزی و عدم بهره برداری ما از دلارهای ۷ تومانی دهه ۶۰، عنوان کرد: امروز طرح آمایش فرصتی ایجاد کرده تا استان گیلان جایگاه خودش را در کشور به درستی تبیین کند.
محمدی، پایان دی ماه را آخرین مهلت ارائه طرح آمایش استان ها دانست و یادآور شد: نمایندگان، فرمانداران و دستگاه های اجرایی باید حداکثر تلاش خود را برای تدوین یک برنامه مناسب داشته باشند تا مانند گذشته عقب نمانیم.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه درباره استان های جا مانده از ارائه طرح آمایش تصمیم گیری می کند، گفت: از فرمانداران می خواهیم آخرین نظرات و دیدگاه های خود را در مورد نقش شهرستان خود در آمایش گیلان اعلام کنند تا غفلتی صورت نگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، توسعه سبز – آبی را محور طرح پیشنهادی آمایش استان دانست و اضافه کرد: توسعه سبز – آبی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان گیلان محیط زیست را در بر می گیرد و لذا در امر توسعه باید به گونه ای رفتار کنیم که به محیط زیست آسیب نرسد.
منبع:ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید