×

رئیس سازمان چای کشور: ۲ هزار هکتار از باغات چای پایان چین «تابستانه» به‌زراعی می شوند

  • کد نوشته: 36442
  • ۱۳۹۷-۰۶-۲۷
  • 142 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اجرای عملیات به‌زارعی در حدود ۲ هزار هکتار باغات چای، گفت: این طرح بعداز اتمام برداشت تابستانه برگ سبز چای انجام می شود. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، حبیب جهانساز بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران احیای باغات چای و ارتقای کیفیت چای خشک را از مهم ترین اولویت […]

    رئیس سازمان چای کشور: ۲ هزار هکتار از باغات چای پایان چین «تابستانه» به‌زراعی می شوند
  • رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اجرای عملیات به‌زارعی در حدود ۲ هزار هکتار باغات چای، گفت: این طرح بعداز اتمام برداشت تابستانه برگ سبز چای انجام می شود.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، حبیب جهانساز بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران احیای باغات چای و ارتقای کیفیت چای خشک را از مهم ترین اولویت های سازمان چای عنوان و اظهارکرد: در سال های گذشته بعداز رکود در صنعت چای کشور با تلاش های انجام شده دو هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات چای احیا شد.

    وی با بیان اینکه از ابتدای فصل برداشت چای، چایکاران گیلان و مازندران ۱۰۱ هزار تُن برگ سبز چای برداشت کرده اند، افزود: ارزش ریالی چای های برداشت شده ۲۰۱ میلیارد تومان است.

    رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۳۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بهای برگ سبز چای به چایکاران پرداخت شده است، گفت: این میزان معادل ۶۴.۸ درصد مطالبات بوده و مابقی نیز در آینده نزدیک پرداخت می شود.

    وی به برنامه های دولت برای حمایت از کالاهای استراتژیک به ویژه چای در سال های اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: خرید تضمینی از چایکاران از جمله این حمایت های بوده که از سال ۹۲ تاکنون با روند رو به رشد برای هر کیلو چای همراه بوده است.

    جهانساز یادآورشد: امسال قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای برای هر کیلو چای درجه یک ۲ هزار و ۷۲۹ تومان و چای درجه دو هر کیلو هزار و ۵۲۸ تومان بوده است.

    وی در ادامه با اشاره به اجرای عملیات به‌زراعی در حدود ۲ هزار هکتار از باغات چای، افزود: پس از اتمام چین تابستانه برگ سبز چای عملیات به‌زراعی در این باغات آغاز می شود تا به چرخه تولید باز گردند.

    رئیس سازمان چای کشور همچنین به راه اندازی صندوق حمایت از صنعت چای با سرمایه ۵۶ میلیارد تومانی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۷۷۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه چای پرداخت شده است.

    وی با اشاره به تولید سالانه ۲۵ هزار تُن چای خشک و نیاز ۱۱۰ هزار تُنی در کشور، خاطرنشان کرد: مابقی نیاز کشور از طریق واردات چای تأمین می شود. در دو سال گذشته هر سال ۱۵۷ هزار تُن چای وارد کشور شده که این میزان براساس آمار کمرگ است.

    جهانساز با بیان اینکه تلاش شده تا با احیای باغات چای، حمایت از چایکاران و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت میزان کشت و تولید چای در کشور افزایش دهیم، تصریح کرد: یکی از اقدامات حمایتی دولت از تولید داخلی الزام همه دستگاه ها به خرید و مصرف چای ایرانی است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=36442

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *