رئیس شورای اسلامی کلانشهر رشت گفت: رویه کاری در شهرداری رشت برای رهایی از مشکلات نیازمند تغییر است و این مهم بایستی مورد توجه دست اندرکاران این مجموعه قرار گیرد.
به گزارش گیل و دیلم، سید امیرحسین علوی شامگاه چهارشنبه در هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر در صحن شورا افزود: این تغییر رویه کاری نه تنها بایستی در شهرداری رشت مورد توجه قرار گیرد بلکه سازمان های مربوط به آن شامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ، سیما و منظر ، روابط عمومی و بقیه سازمان ها بایستی اهتمام جدی شود.
وی با تاکید بر اینکه بایستی در حوزه های برنامه ریزی دقت کافی برای استفاده درست از امکانات و منابع انجام گیرد، اظهار داشت: درآمدها بایستی در کنار کاهش هزینه ها، افزایش یابد.
دستور اول جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت درباره پیشنهاد افزایش نرخ بلیت برخی وسایل بازی و تفریحی دستگاه های قابل استفاده در شهر شادی برای سال ۹۸ مطرح شد که بهراد زاکری یکی از اعضای شورای اسلامی رشت در این باره گفت: شهر شادی رشت تنها مکان تفریحی در رشت برای قشر ۸۰ درصد جامعه فقیرست بنابراین بایستی به رفاه حال این افراد توجه کنیم.
وی با تاکید بر این مطلب که افزایش نرخ بلیت برخی وسایل بازی و تفریحی برای خانواده ها سنگین است، اظهار داشت: وسایل شهر شادی رشت نیز بایستی به لحاظ ایمنی توجه شود تا اتفاق خاصی نیفتند.
اسماعیل حاجی پور یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز درباره دستور جلسه یادشده بیان داشت: برای ورودی پارکینک شهر شادی رشت نبایستی پولی دریافت شود ، تهیه پارکینگ برای مراجعه کنندگان وظیفه سرمایه گذار است.
در پایان بحث و بررسی درباره این لایحه، با افزایش پایه ۲۰ درصدی برخی وسایل بازی و تفریحی دستگاه های قابل استفاده در شهر شادی رشت برای سال ۹۸ و رند کردن قیمت ها موافقت شد.
طرح الزام شهرداری رشت به ساماندهی مدیریت مراکز فرهنگی، فرهنگسراها، خانه های فرهنگ و هنر، سرای محلات و گذر و پیاده راه های فرهنگی، بوستان های موضوعی فرهنگی و هنری نیز از دیگر دستورات هفتاد و هفتمین جلسه شورای شورای اسلامی رشت بود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر رشت در تشریح ماده واحده این طرح بیان داشت: شهرداری رشت بایستی در اسرع وقت ضمن مطالعه در خصوص نحوه مدیریت مراکز فرهنگی در مراکز استان ها و کلانشهر ها و اخذ نظر از حوزه های تخصصی شهرداری از طریق سازمان فرهنگی و اجتماعی با همکاری مرکز مطالعات ، پیشنهاد مشخص خود را در مورد (نحوه اداره و ساماندهی مدیریت مراکز فرهنگی، فرهنگسرا، خانه های فرهنگ و هنر، سرای محلات ، گذر و پیاده راه های فرهنگی هنری، بوستان های موضوعی فرهنگی و هنری) در قالب لایحه ارائه دهد.
محمدحسن عاقل منش اظهار داشت: بر اساس تبصره مطرح شده در این طرح، واگذاری مدیریت اماکن فرهنگی اجتماعی تا زمان ارسال لایحه یاد شده از طریق شهرداری و بررسی آن در شورا ممنوع بوده و این مراکز بایستی طبق روال گذشته اداره شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در صحن شورا با بیان این که بودجه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در سال جاری، حدود ۱۲ میلیارد تومان بوده، خاطر نشان کرد: از این مبلغ دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به این سازمان پرداخت شد.
عاقل منش با بیان این مطلب که سیاست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در سال جاری مشارکتی بوده، اظهار داشت: این سازمان با مشارکت سازمان های مختلف برای برگزاری ویژه برنامه ها در مناسبت ها اقدام می کند.
فاطمه شیرزاد سخنگوی شورای اسلامی رشت نیز در این جلسه در سخنانی با اشاره به وضعیت نامناسب آسفالت و وجود چاله ها در این کلانشهر بیان داشت: ضروریست تا برای رفع این مشکلات که بارها گفته شده، تصمیم جدی گرفته شود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به فرارسیدن نوروز و ضرورت تمهیدات لازم برای استقبال از بهار بایستی به قید فوریت جلسه ای با حضور مدیران مناطق شهرداری رشت برگزار و برای رفع مشکلاتی از جمله آسفالت، رفع چاله ها و غیره تمهیداتی اندیشیده شود.
رشت حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت ثابت دارد که در طول روز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می رسد.
شورای اسلامی کلانشهر رشت، ۱۱ عضو دارد.
دیدگاهتان را بنویسید