رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با بیان اینکه ابریشم میتواند تحرکی خوبی در حوزه اشتغال گیلان ایجاد کند، بیان کرد: گیلان از استانهای بیکار کشور است و توسعه نوغانداری میتواند اشتغال گیلان را رقم بزند.
به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» ، دکتر محمدحسین قربانی در اولین همایش ملی ابریشم ایران در دانشگاه گیلان به لزوم پیوند مراکز علمی و تحقیقاتی برای توسعه صنعت نوغانداری تأکید کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی مکلف به تدوین سیاستگذاریهای نوغانداری کشور است .
وی با بیان اینکه گره خوردن این همایش با یک مرکز علمی قابلتقدیر است، اظهار کرد: اگر دانشگاه با صنعت گره بخورد در ابتدای مبنای توسعه هستیم .
نماینده مردم آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید، کشاورزی و صنعت هرکدام به یک سمت و سویی در گذشته در حال حرکت بود، افزود: اینکه از توانمندیهای دانشگاهیان برای سیاستگذاری توسعه نوغانداری استفاده میشود باید گفت در آینده شاهد رونق آن خواهیم خواهد بود .
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با یادآوری اینکه گیلان خاستگاه ابریشم ایران بود، گفت: صنعت ابریشم باید به مراکز علمی و دانشگاهی پیوند بخورد و باید مجدداً صنعت ابریشم به روال گذشته خود برگردد .
وی با بیان اینکه اکثر پیلههای ابریشم در گیلان به چله ابریشم تبدل میشده و تصریح کرد: سه کارخانه ابریشمکشی در گیلان وجود داشت اما متأسفانه با عدم واگذاری به بخش خصوصی همه آنها تعطیلشدهاند .
دکتر قربانی با تأکید به اینکه مراکز تحقیقاتی نباید به دور خود دیوار بکشند، گفت: به حول قوه الهی چندین مرکز تحقیقاتی در گیلان مستقر هستند و باید با ارتباطگیری مؤثر با مراکز علمی و صنعتی اقتصاد کشور و استان را به حد مطلوب برسانند .
وی با بیان اینکه ابریشم میتواند تحرکی خوبی در حوزه اشتغال گیلان ایجاد کند، بیان کرد: گیلان از استانهای بیکار کشور است و توسعه نوغانداری میتواند اشتغال گیلان را رقم بزند .
نماینده مردم آستانهاشرفیه بابیان اینکه مجلس آمادگی افزایش تعرفه ابریشم به صد در صد را دارد، گفت: خوشبختانه آمادگی منع واردت از سوی جهاد کشاورزی وجود دارد و میتوان مسئولان وزارتخانه را در این سیاستگذاریها قانع کرد .
رئیس مجمع نمایندگان گیلان بابیان اینکه باید سیاستگذاری مدون برای وزیر جهاد کشاورزی در سفر قریبالوقوع به گیلان داشته باشیم، گفت: در دهههای گذشته ۲۰ هزار تن پیله تر ابریشم در خیابانهای منتهی خرید مراکز پیله از استانهای شمالی حضور داشتند اما این مقدار از تولید به یک هزار تن تقلیل یافته است.
دیدگاهتان را بنویسید