رئیس پارک علم و فناوری گیلان، از استقرار ۶۰ درصدی شرکت های دانش بنیان استان گیلان در پارک علم و فناوری خبر داد و بیان کرد: ظرفیت گیلان در حوزه فناوری های نرم است و لذا ۴۰ درصد شرکت های دانش بنیان استان در حوزه الکترونیک و آی.تی هستند.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، علی باستی، پارک علم و فناوری گیلان را مکانی مناسب برای تبدیل ایده ها به کسب و کار دانست و اظهار کرد: برای اینکه ایده ها به کسب و کار تبدیل شوند، باید یکسری ویژگی هایی را داشته باشند که مهمترین آن دانشی بودن و ارائه خلاقیت و نوآوری است.
وی با بیان اینکه افراد وارد شده به پارک علم و فناوری در بخش های مختلف از جمله هسته فناور، واحد فناور و موسسه فناور فعال می شوند، گفت: این مراحل مانند مقاطع دانشگاهی باید طی شود تا ایده به بازار برسد و ایجاد ثروت کند که در انتها شاهد خروج واحد فناور از چرخه پارک و راه اندازی کسب و کار خواهیم بود.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان در گفت وگوی ویژه خبری باران، با اشاره به سابقه ۲۰ ساله فعالیت پارک استان، اظهار کرد: در این دو دهه بالغ بر ۱۲۰۰ شرکت فناور خروج یافته داشتیم که تعداد زیادی از آنان در سطح استان و کشور فعالیت می کنند و موفق هستند.
باستی، با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ هسته فناور، واحد فناور موسسه فناور در پارک علم و فناوری استان هستند، عنوان کرد: ۲۰۰۰ نفر بیمه شده در این شرکت ها فعالیت دارند و ۷۰ درصد آنها نیروهای دانشی ارزشمند با مدارک کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
وی از استقرار ۶۰ درصدی شرکت های دانش بنیان استان گیلان در پارک علم و فناوری خبر داد و بیان کرد: گیلان از نظر تعداد شرکت های دانش بنیان رتبه چهاردهم کشور را دارد لذا حمایت های مختلفی از این شرکت ها صورت می گیرد که شامل حمایت های زیرساختی از فناوران برای تامین فضای استقرار است.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان ادامه داد: در حوزه کسب و کار نیز اقدام به ارائه حمایت هایی همچون آموزش و تسهیلات و بازاریابی و شبکه یابی و نوآوری و آزمایشگاه و… می کنیم لذا شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری استان توفیقات زیادی تاکنون داشته اند و جزو شرکت های برتر دانش بنیان کشور با گردش مالی بالا و اختراعات مهم هستند.
باستی، جذب و پذیرش در پارک ها را براساس طرح توجیهی دانست و اضافه کرد: ایده هایی که طرح توجیهی مناسب و بازار کسب و کار خوب و تیم حرفه ای دارند می توانند وارد پارک شوند. بر این اساس سعی می کنیم این واحدهای فناور با توجه به نیازهای فناورانه استان در پارک مستقر شوند.
وی با اشاره به برگزاری رویداد ملی توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری(تانا) در گیلان با محوریت صنعت ابریشم و محصولات وابسته و صنایع فندق، خاطرنشان کرد: در این رویداد سعی شد عرضه و تقاضای فناوری افتاد بیفتد و لذا میزبان فعالان حوزه کسب و کار شامل سرمایه گذاران و استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان و صنایع بزرگ و کوچک و مراکز رشد جهت رد و بدل آخرین دستاوردهای دانشی بودیم.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه استارت آپ ویکندهای محیط زیستی و کاهش مصرف انرژی نیز برگزار می شود، گفت: دهکده فناوری و نوآوری پارک گیلان را با زیربنای چهار هکتار در شهرستان رشت راه اندازی کردیم و هم اکنون ۳۸ شرکت فناور و دانش بنیان با ۴۰۰ نفر نیرو در این محل استقرار دارند.
وی دهکده فناوری و نوآوری گیلان را زادگاه شرکت های دانش بنیان دانست و متذکر شد: اگر شرکتی به مرحله تولید دانشی و نیمه صنعتی برسد، کارگاهی را جهت پیاده سازی ایده در اختیارش قرار می دهیم تا تولید نیمه صنعتی را آغاز کند و سپس در شهرک ها و نواحی صنعتی به ادامه فعالیت می پردازد.
باستی پارک علم و فناوری گیلان را پارک برتر کشور در توریج نوآوری و فرهنگ دانش بنیان دانست و تاکید کرد: ظرفیت گیلان در حوزه فناوری های نرم است و لذا ۴۰ درصد شرکت های دانش بنیان استان در حوزه الکترونیک و آی.تی هستند. در این راستا کارخانه نوآوری گیلان و خانه خلاق و فضای کار اشتراکی را راه اندازی کردیم.
وی از راه اندازی اولین مرکز نوآوری بخش خصوصی گیلان در بخش الکترونیک و آی.تی خبر داد و اضافه کرد: دبیرخانه شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان مستقر است
دیدگاهتان را بنویسید