رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: وضعیت گیلان به گونه ای است که در حال حاضر ۸ بیمارستان رشت، کار یک بیمارستان را انجام می دهند، در حالی که همه این خدمات را می توان با راه اندازی یک بیمارستان جامع مرتفع کرد و از هزینه های گزاف و سرگردانی بیماران جلوگیری کرد .
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، دکتر شاهرخ یوسف زاده در نشست مشترک مجمع نمایندگان گیلان و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به فعالیت های دو سال اخیر حوزه سلامت در گیلان، گفت: داشتن برنامه راهبردی می تواند ۹۰ درصد موفقیت یک دستگاه را تضمین کند، در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سال ۹۵ با تدوین برنامه راهبردی درصدد بهبود فعالیت ها و اقدامات حوزه سلامت در استان برآمده است.
وی، ضمن تبیین برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاطر نشان کرد: صرفاٌ با داشتن برنامه استراتژیک نمیتوان به موفقیت دست یافت و برای رسیدن به تعالی باید برنامه تفکر استراتژیک در همه حوزه ها و سطوح دانشگاه نهادینه شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بودجه تفضیلی سال ۹۷، گفت: ۷۵۳ میلیارد تومان در بحث بودجه عمومی و ۷۱۷ میلیارد تومان در بحث بودجه اختصاصی پیش نیازبینی شده بود اما آن چیزی که ابلاغ شد در مجموع بودجه عمومی و اختصاصی ۱۳۲۳ ملیارد تومان بود. در حالی که هزینه های پیش بینی شده ۱۵۹۱ میلیارد تومان است.
یوسف زاده از اندازه گیری میزان بهره وری در دانشگاه به عنوان یک اتفاق جدید یاد کرد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۹۴ به ازای هر یک نفر نیروی انسانی ۲۳ میلیون تومان درآمد ایجاده شده است که در سال ۹۵ این مبلغ به ۲۹ میلیون تومان و در سال ۹۶ به ۴۶ میلیون تومان رسیده است این در حالی است که میزان نرمال کشوری ۵۰ میلیون تومان اعلام شده است.
وی خاطر نشان کرد: تمامی این اعداد و ارقام براساس مستندات آماری ارایه شده از سوی حسابرسی و هیات امنا دانشگاه می باشد.
یوسف زاده ادامه داد: وضعیت گیلان به گونه ای است که در حال حاضر ۸ بیمارستان رشت، کار یک بیمارستان را انجام می دهند، در حالی که همه این خدمات را می توان با راه اندازی یک بیمارستان جامع مرتفع کرد و از هزینه های گزاف و سرگردانی بیماران جلوگیری کرد.
یوسف زاده، تصریح کرد: کلان شهر رشت تنها مرکر استان در ایران است که فاقد بیمارستان جامع است.
وی از غربالگری بیماری های غیر واگیر طی سال های اخیر و راه اندازی مرکز پیوند در گیلان، استقرار کد مدیریت بیماری های سکته مغزی و قلبی در بیمارستان پورسینا و حشمت، بهبود اورژانس های مرکز درمانی ریفرال، توسعه خدمات اورژانس ۱۱۵ در استان، فعال کردن توسعه نظارت معاونت درمان که در سال های گذشته عملاً غیر فعال بوده، راه اندازی واحد بین الملل در حوزه سلامت، اجرای پایش عملکرد اعضای هیات علمی، انجام تمهیدات لازم برای راه اندازی دانشکده مجازی و راه اندازی مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی و تشکیل کارگروه سلول های بازساختی، ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان که تا سال ۹۴ حتی یک مورد هم در دانشگاه راه اندای نشده بود از جمله اقدام های حایز اهمیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان نام برد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از خرید متمرکز دارو و تجهیزات که منجر به مدیریت هزینه و کاهش ۱۲ میلیارد تومانی هزینه ها در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ شد به عنوان یکی از اقدامات موثر یاد کرد و گفت: این در حالی است که تعداد بیماران و عمل های جراحی در این مدت افزایش یافته بود.
وی در پایان حضور دارو ساز بالینی در مراکز درمانی، تجویز مصرف منطقی دارو، استقرار طرح اجتماعی شدن سلامت، ارتقای سطح آموزش به شهروندان، فرآوری دو محصول استراتژی گیلان چای و برنج، راه اندازی و توسعه سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی، استقرار موفق نظام مدیریت سندرومیک برای اولین بار در کشور و ایجاد یک الگو برای منطقه خاورمیانه را از دیگر دستاوردهای حوزه سلامت طی دو سال اخیر عنوان کرد/ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید