زباله های جامانده در طبیعت، زشت ترین ارمغان مسافران تابستانی شمال کشور است.
به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» انباشت زباله در ورودی شهرهای کلاچای رحیم آباد و چابکسر در شهرستان رودسر،تصویر نامطلوبی برای ورودی این شهرهای توریستی ایجاد کرده است. اگرچه بخشی از این زباله ها متعلق به مسافران تابستانی شمال کشور است.
امیر جانبازی فرماندار رودسر با بیان اینکه با وجود کارخانه کمپوست رودسر مشکل مدیریت پسماند در این شهرستان کم شده است،گفت:در حال حاضر این کارخانه زباله های ۵شهر شهر رودسر را تحویل می گیرد.
وی با اشاره به اینکه مناظر بکر و زیبای طبیعت رودسر هر ساله پذیرای جمعیت بالایی از گردشگران از سراسر کشور است ،افزود: اغلب گردشگران در حفاظت از طبیعت رودسر حساس هستند و زباله های خود را مدیریت می کنند اما هستند هنوز گردشگرانی که زباله هایشان را طبیعت رودسر رها می کنند و چهره برخی مناطق را زشت می کنند.
فرماندار رودسر خاطر نشان کرد: بلافاصله پس از مشاهده این افراد به آنها تذکر داده می شود و در نهایت با همکاری نیروهای مربوطه نسبت به پاکسازی زباله ها اقدام می شود.
جانبازی گفت:روزانه صد تن زباله توسط کارخانه کمپوست رودسر تحویل گرفته می شود.
وی تصریح کرد: انتظار می رود بهسازی این کارخانه کمپوست روند سریعتری به خود بگیرد تا بهره گیری از ظرفیت این کارخانه به نقطه ایده آل برسد.
امیر جانبازی از مسافران و گردشگران این شهرستان خواست، نسبت به حفاظت از طبیعت رودسر حساس باشند تا این مناطق زیبا و پاکیزه بماند.
وی گفت: با برنامه ریزی هایی که با بخشداران،شهرداران و دهیاران شهرستان رودسر انجام شده است برآنیم تا مشکلات زیست محیطی ناشی از ورود گردشگران رو به روز کمتر شود.
محمدپور رییس اداره محیط زیست رودسر نیز با بیان اینکه حفاظت از مناطق گردشگری شهرستان رودسر باید در اولویت کارها قرار گیرد،گفت:با وجود کارخانه کمپوست و فعال بودن این کارخانه در شهرستان،همه ملزم به تحویل زباله هایشان به شکل روزانه یا طبق برنامه ریزی به کارخانه کمپوست شهرستان هستند.
در ادامه سعادت نژاد بخشدار رحیم آباد رودسر گفت: برخی از مناطق روستایی رحیم آباد و کلاچای صعب العبور هستند و نمی شود زباله ها را به راحتی برای کارخانه کمپوست حمل کرد.
وی افزود:حمل و مدیریت این زباله ها توسط دهیاران و مردم انجام می شود.اگر در هر منطقه ای به هر دلیلی دپوی زباله وجود دارد شناسایی شده و سریعا پاکسازی خواهد شد.
وی افزود: برنامه ریزی داریم در کوتاهترین زمان ممکن پاکسازی ها انجام شود.
اگرچه به اذعان اعضای کارگروه ساماندهی پسماند گیلان،حل معضل زباله در گیلان اصولی تر از گذشته پیگیری می شود و در این باره اقداماتی از جمله کاهش تعداد مراکز دفن، اجرای طرح استاندارد سازی و ساماندهی بزرگترین مرکز دفن زباله و همچنین افزایش ظرفیت کارخانه های تولید کمپوست از زباله ، انجام شده اما هنوز طبیعت گیلان و حتی مردمش با معضل زباله روبرو هستند و در بسیاری از مناطق زباله های سرگردان در طبیعت سبز این استان جولان می دهند/ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید