×

زندان های لنگرود در پاکسازی سنبل آبی همکاری می کنند

  • کد نوشته: 39068
  • ۱۳۹۷-۰۹-۰۱
  • 71 بازدید
  • ۰
  • رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: با همکاری اداره زندان های لنگرود عملیات پاکسازی سنبل آبی در این شهرستان انجام می شود. به گزارش گیل و دیلم ،سیدامین نجات روز پنجشنبه افزود:جلسه هماهنگی با اداره زندان ها جهت پاکسازی سنبل آبی برگزار شدکه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون مخاطرات گیاه سنبل آبی […]

    زندان های لنگرود در پاکسازی سنبل آبی همکاری می کنند
  • رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: با همکاری اداره زندان های لنگرود عملیات پاکسازی سنبل آبی در این شهرستان انجام می شود.

    به گزارش گیل و دیلم ،سیدامین نجات روز پنجشنبه افزود:جلسه هماهنگی با اداره زندان ها جهت پاکسازی سنبل آبی برگزار شدکه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون مخاطرات گیاه سنبل آبی و مکان های انتشار نسبت به چگونگی عملیات اجرایی پاکسازی و همکاری نیروها تبادل نظر بعمل آمد.
    وی خاطرنشان کرد:گیاه سنبل آبی از جمله گونه های مهاجم غیر بومی است که با سرعت بالا در پهنه آبی تکثیر و با گسترش در مناطق مختلف، تهدیدی برای تنوع زیستی به شمار می آید.
    وی از شهروندان خواست که از دست زدن و انتقال این گیاه بطور جدی پرهیز نمایند.
    وی اظهار داشت: در ماه های اخیر ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود با همکاری اداره زندان ها حدود ۷۰درصد از ۳۳ هکتار مناطق و گستره آبی لنگرود که مورد هجوم این گیاه قرار گرفته بودند را پاکسازی کردند.
    گیاه سنبل آبی پس از مشاهده در تالاب عینک رشت در سال های اخیر در دیگر پهنه های آبی شهرستان های گیلان بویژه شرق گیلان گسترش یافت و هم اکنون به عنوان یکی از معضلات زیست محیطی در این مناطق مطرح است.
    در سال ۱۳۹۵ برای اولین بار گیاه سنبل آبی در داخل کانال آبرسانی کشاورزی رادارکومه چمخاله لنگرود مشاهده شد که آب این کانال با وارد شدن به آب رودخانه لنگرود، آن را آلوده کرد و از آن تاریخ تاکنون در دو مرحله نسبت به پاکسازی این گیاه طی سال های ۹۶ و ۹۷ اقدام شده است.
    در شهریور ماه امسال هم عملیات جمع آوری این گیاه مزاحم با همکاری پدافند غیرعامل گیلان ، شهرداری لنگرود و چمخاله ، هلال احمر ، سپاه ، اداره شیلات و فرماندهی یگان آبزیان آغاز شد که این گروه در این عملیات حدود پنج درصد این گیاه را پاکسازی کردند.
    از بیست و هفتم شهریورماه تاکنون اداره حفاظت محیط زیست لنگرود با همکاری اداره زندان های استان و شهرستان لنگرود و با در اختیار گذاشتن چهار قایق توسط سپاه ، عملیات پاکسازی را ادامه می دهد و هم اکنون رودخانه رادارکومه با آوردن یک دستگاه سنبل روب از بندر انزلی بطور کامل جمع آوری و علاوه بر آن ۱۰کیلومتر هم کناره های این رودخانه از وجود گیاه سنبل آبی پاکسازی شده است.
    شهرستان لنگرود با بیش از ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی ، کومله و اطاقور و پنج شهر است و در ۶۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.
    یکی از بزرگترین و معروفترین رودخانه های شرق گیلان که از ارتفاعات لاهیجان سرچشمه می گیرد از داخل شهر لنگرود عبور می کند.

    منبع: ایرنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=39068

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *