به گزارش گیل و دیلم ، ولی جهانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت احیاء این اماکن تاریخی اظهار کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» در حوزه گردشگری، یکی از برنامههای عملیاتی این ادارهکل، شناسایی حمامهای متروکه در روستاها و مناطق مختلف استان است که با تغییر کاربری، این فضاها به بومگردی، مراکز اقامتی، پذیرایی و خانههای خلاق صنایع دستی تبدیل شوند.
وی هدف از این اقدام را مرمت و بازسازی ساختمانها، ایجاد اشتغال پایدار و سرمایهگذاری برای رونق تولید دانست و افزود: با توجه گردشگرپذیر بودن استان گیلان و فعالیت هنرمندان بسیار در رشتههای مختلف صنایع دستی تبدیل این حمامها به مراکز گردشگری، اقامتی و پذیرایی، میتواند فرصتهای شغلی جدیدی برای جوانان و جامعه هدف فراهم کند و از اتلاف سرمایههای ملی جلوگیری شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان با بیان اینکه آمادهسازی بسترهای لازم برای شکوفایی و رونق اقتصاد جوامع روستایی از اولویتهای این ادارهکل محسوب میشود، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم، سرمایهگذاران و دستگاههای مرتبط، اقدامات مؤثری در راستای تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» انجام شود.
جهانی با اشاره به تاریخچه این حمامها افزود: در دهههای ۶۰ و ۷۰ این حمامها توسط جهاد سازندگی در اکثر روستاها ساخته شدند اما در حال حاضر بخش عمدهای از آنها متروکه و بدون متولی مشخص به حال خود رها شدهاند. احیاء این اماکن برای استفاده بهینه در توسعه گردشگری و اشتغالزایی موثر خواهد بود
دیدگاهتان را بنویسید