×

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان: ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های گیلان رو به کاهش است

  • کد نوشته: 48019
  • ۱۳۹۸-۰۴-۲۴
  • 196 بازدید
  • ۰
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: روند ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های این استان رو به کاهش بوده و مدت بستری بیماران، رو به افزایش است. به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا، ارسلان سالاری روز دوشنبه در مراسم معارفه خود که با حضور معاون کل وزارت بهداشت در رشت […]

    سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان: ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های گیلان رو به کاهش است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: روند ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های این استان رو به کاهش بوده و مدت بستری بیماران، رو به افزایش است.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا، ارسلان سالاری روز دوشنبه در مراسم معارفه خود که با حضور معاون کل وزارت بهداشت در رشت برگزار شد؛ با تشریح برخی از مشکلات در بیمارستان‌ها افزود: کمبود تجهیزات مصرفی اولیه و آنژیوکت در برخی از بیمارستان‌های گیلان باعث شده که صف بستری بیماران طولانی شود.

    وی با بیان اینکه مشکلات بهداشت حرفه‌ای و فاضلاب بیمارستانی از جمله مواردیست که همه بایستی دست به دست هم برای رفع آنها تلاش کنیم، اظهار داشت: هر چند امروز سیاست‌های کلان دانشگاه‌های بزرگ حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و ارتباط با صنعت و کارآفرینی و حتی دانشگاه‌های نسل چهارم است، اما در ابتدا بایستی دانشگاه‌های نسل اول و دوم داشته باشیم تا به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم برویم.

    سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تشریح برنامه‌های خود در حوزه‌های مختلف خاطر نشان کرد: تقویت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، توسعه پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع پزشک خانواده، پیگیری ساماندهی فاضلاب‌های بیمارستانی و ساخت بیمارستان هزار تختخوابی و مصوبه بیمارستان جامع در مرکز استان از جمله برنامه هاست.

    وی تلاش برای ساماندهی بخش‌های اورژانس مرکز استان و شهرستان، ضرورت تأمین و ارتقای آمبولانس در پایگاه‌های اورژانس، نظارت کارآمد بر فعالیت بخش خصوصی و دولتی، استفاده از خیرین سلامت در بخش درمان، تلاش برای هدایت منابع تحقیقاتی به سمت پروژه‌های شرکت‌های دانش بنیان، حمایت از پژوهشگران جوان، استارتاپ‌ها و شتاب دهنده‌های دانش بنیان و تلاش برای گسترش و تقویت پژوهش‌های نوآورانه و کاربردی و متمرکز کردن آنها را از جمله دیگر برنامه‌های خود عنوان کرد.

    سالاری با تشریح برنامه‌ها در بخش دارویی اظهار داشت: توجه به تأمین داروهای مورد نیاز مردم و پایش مکرر عملکرد حوزه‌ها، نظارت بر تولید، نگهداری و توزیع مواد غذایی، مدیریت کمبودهای دارویی و تجهیزات در بیمارستان‌ها از جمله برنامه‌ها در این حوزه است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=48019

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *