×

سرپرست فرمانداری رودسر: ۳۰ درصد باغات چای دچار سوختگی شدند

  • کد نوشته: 31147
  • ۱۳۹۷-۰۲-۰۸
  • 142 بازدید
  • ۰
  • سرپرست فرمانداری رودسر گفت: آسیب و سوختگی ناشی از سرمازدگی به ۳۰درصد باغات این شهرستان خسارت زد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم،علی وراسته با اشاره به اینکه میزان خسارت به باغات چای ۳۰ درصد بررسی شده است، گفت:۱۴۰۰ هکتار از باغات چای شهرستان دچار آسیب و سوختگی ناشی از سرمازدگی شده‌اند. وی افزود:پیگیر تعیین […]

    سرپرست فرمانداری رودسر: ۳۰ درصد باغات چای دچار سوختگی شدند
  • سرپرست فرمانداری رودسر گفت: آسیب و سوختگی ناشی از سرمازدگی به ۳۰درصد باغات این شهرستان خسارت زد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم،علی وراسته با اشاره به اینکه میزان خسارت به باغات چای ۳۰ درصد بررسی شده است، گفت:۱۴۰۰ هکتار از باغات چای شهرستان دچار آسیب و سوختگی ناشی از سرمازدگی شده‌اند.

    وی افزود:پیگیر تعیین میزان خسارات باغات چای کشاورزان هستم و در تحقق پرداخت بیمه چای از هیچ تلاشی دریغ نمیکنم .

    وارسته ادامه داد:ارتقا حوزه کشاورزی یکی از اولویتهای کاری دولت تدبیر و امید در سال جدید در شهرستان رودسر است و با توجه به وضعیت موجود و نیازسنجی،نشست با اعضای اتحادیه ها،باغداران را به جهت همراهی و شنیدن موارد مورد نیاز برای بهبود گونه‌های مختلف بوته های چای و همچنین  نمونه برداری‌ها از خاک باغات چای برای تعیین شرایط و کیفیت آن و موارد تحفیقاتی پیرامون چای در برنامه ریزی کاریم قرار داده‌ام . 

    *خسارت ۱۰۰ درصدی به باغات فندق روستای کشایه 

    وی خاطر نشان کرد:بازدید ‌از روستای کشایه بخش رحیم آباد به جهت خسارت ۱۰۰ درصدی به باغات فندق به آن منطقه نیز صورت گرفت که با بررسی های صورت گرفته هر چقدر به بالادست اشکور نزدیک میشویم میزان خسارت بیشتر است.طبق اعلام رسمی جهادکشاورزی میزان خسارت از حداقل ۶۰ درصد در فندق آغاز و به ۱۰۰ درصد نیز میرسد.

    سرپرست فرمانداری رودسر با تاکید بر اینکه در آغازین لحظات بارش برف و ایجاد خسارت با بازدید از باغات و تشکیل جلسات از تشکیل کارگروه تعیین خسارات به طور منطقه ای تاکید کردم،افزود:به جهت جلوگیری از تضییع حقوق باغداران کمیته تعیین خسارت تشکیل شده و کشاورزان می توانند بررسی خسارات باغات خود را به فرمانداری اعلام کنند تا نسبت به آن عده از کشاورزان که بیمه هستند در درجه اول اقدامات اولیه صورت گیرد و در رابطه با کشاورزانی که بیمه ندارند نیز از سوی سازمان مدیریت بحران پیگیری کنیم . 

    *پرورش مجدد فندق و شکوفه دهی درختان برای مرحله دوم و در ماههای آتی 

    وی همچنین به حضور پررنگ مرکز تحقیقات فندق در محل تولیدات فندق و ارتباط مستقیم محققان با مسایل و مشکلات باغداران تاکید کرد و افزود:کارشناسان مرکز تحقیقات بخوبی و بهتر می توانند به خسارت دیدگان کمک کنند،زیرا با رسیدگی بیشتر و بهتر به درختان فندق می توانیم شاهد پرورش مجدد فندق و شکوفه دهی درختان برای مرحله دوم و در ماههای آتی باشیم .

    وی ادامه داد:استقرار مرکز تحقیقات فندق در اشکورات رحیم آباد از دغدغه ها و برنامه هایم بوده است که با همکاری منابع طبیعی نسبت به تعیین زمین و با هماهنگی های دیگر دستگاهها ازجمله جهادکشاورزی و دستور و مساعدت استاندار در خصوص تخصیص مبلغی برای تامین تجهیزات مورد نیاز مرکز تحقیقات فندق در اشکورات رحیم آباد پیگیری خواهم کرد/ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=31147

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *