×

سیدحسن خمینی: حس کردن دردهای جامعه از رموز توفیق قالیباف است

  • کد نوشته: 20078
  • ۱۳۹۶-۰۶-۰۳
  • 222 بازدید
  • ۰
  • یادگار امام با اشاره به حضور قالیباف درمیان قشرهای آسیب‌دیده جامعه تاکید کرد:‌ رمز توفیق قالیباف حس کردن دردهای جامعه بود. به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» حجت اسلام و المسلمین سید حسن خمینی در آیین تجلیل از خدمات فرهنگی و هنری محمد باقر قالیباف که عصر روز جمعه در محل تالار ایوان شمس […]

    سیدحسن خمینی:  حس کردن دردهای جامعه از رموز توفیق قالیباف است
  • یادگار امام با اشاره به حضور قالیباف درمیان قشرهای آسیب‌دیده جامعه تاکید کرد:‌ رمز توفیق قالیباف حس کردن دردهای جامعه بود.

    به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم» حجت اسلام و المسلمین سید حسن خمینی در آیین تجلیل از خدمات فرهنگی و هنری محمد باقر قالیباف که عصر روز جمعه در محل تالار ایوان شمس و با حضور هنرمندان واساتید شهر تهران برگزار شد، گفت: امروز در این جا گرد آمده‌ایم تا از تلاش‌های یکی از مدیران موفق جامعه خودمان تشکر کنیم. من یکی از افراد آشنا به وضعیت آقای قالیباف هستم و قصه‌های زندگی ایشان را خودشان برای من تعریف کرده‌اند.

    وی افزود: قالیباف جوان ۱۸ ساله‌ای که وقتی انقلاب پیروز می شود خود تعریف می کند که تابستان‌ها کار می کرده تا زندگی در ایام تحصیل را بگذراند. در ایام تحصیل نیز در زنگ تفریح دست فروشی می‌کرده و امروز این جوان، شهردار موفق شهر ماست.

    حسن خمینی ادامه داد: در قصه‌های قالیباف از زندگی‌اش می‌توان از خشت زنی در کوره‌پزخانه‌های مشهد تا همه زحماتی که کشیده‌اند صحبت کرد، اما رمز موفقیت قالیباف و امثال وی این بوده که درد را کشیده‌اند. در حقیقت قالیباف و امثال وی روزگاری از پایین به جامعه نگاه کرده‌اند و درد را نخوانده‌اند بلکه چشیده‌اند.

    وی تاکید کرد: من و ایشان در شب‌های متعددی با لباس‌ مبدل در دره‌های تهران و مناطقی که معتادها وجود داشتند رفتیم و با آنها نشستیم. این که این مشکلات توسط شهردار لمس شده باشد بسیار او را در حل مشکلات شهر یاری می رساند. یکی از رموز توفیق قالیباف این است که این دردها را حس کرده است.

    یادگار امام در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: قالیباف و امثال وی نتیجه تحول انقلاب هستند. در حقیقت تحول انقلاب نسلی را دگرگون کرد. امثال قالیباف ثمرات انقلاب هستند.

    وی افزود: برای پیشرفت کشور احتیاج به همدلی داریم و احتیاج به دست‌های گره‌کرده داریم. بی تردید لازمه پیشرفت یک نظام دموکراسی و جمهوریت است و لازمه آن نیز تغییر و تحول مدیران است. هرچه درهای تغییر به روی مردم بیشتر باز کنیم پیشرفت بیشتری حاصل می‌شود.

    حسن خمینی ادامه داد:‌ نباید به ستیزه با یکدیگر بلند شویم و حافظه تاریخی نداشته باشیم و اگر کسی رفته به او به دید رفته و تمام شده نگاه کنیم. نباید دو گروه باشیم و به جنگ هم برخیزیم. این جز از بین بردن سرمایه‌های کشور هیچ نتیجه دیگری را متصور نمی‌کند.

    وی گفت: پشت این شهر همت‌های بزرگی بودند که از جمله آنها آقای کرباسچی است که نقشی در توسعه این شهر داشته و شهرداران پس از وی تا شهردار آینده آقای نجفی، که امیدواریم موفق باشند. امیدواریم دوازه سال گذشته یک تجربه فروریخته نباشد و مدیران شهر، مدیران تمام شده‌ای نباشند. به نوبه خود باید از آقای قالیباف قدردانی کنم چرا که کارهای ارزشمند چون تشکیل شورای‌یاری‌ها را موجب دخالت‌دادن مردم در تصمیمات شهری بوده را همراه سایر پروژه های شهری اجرایی کرده است.

    حسن خمینی توجه قالیباف به آسیب‌های اجتماعی را یکی از ویژگی‌های وی خواند و افزود:‌ آسیب‌های اجتماعی شهر ما تنها فقر نیست بلکه اعتیاد بیکار و زنان بی‌سرپرست نیز جز آسیب‌های شهری هستند و همه اینها به همراه موارد دیگر مورد توجه شهرداری تهران بود و نسبت به آنها توجه شد و البته این موارد جزو وظایف شهرداری است.

    وی تاکید کرد: امروز نیامده‌ایم با آقای قالیباف خداحافظی کنیم. وی را مدیری مقتدر با همت بالا می شناسیم و امیدواریم جامعه ما از ایشان و امثال ایشان در هر کجایی که هستند استفاده کنند.

    حسن خمینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تعبیر امام خمینی (ره) درخصوص اتحاد میان همه گروه‌های جامعه یعنی«همه با هم» اشاره کرد و افزود: باید همه با هم باشیم و دوران رقابت را کنار بگذاریم و به دوران رفاقت‌ها وارد شویم/ایسنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=20078

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *