×

شایع ترین علت مسمومیت در گیلان؛ مصرف بیش از اندازه داروها

  • کد نوشته: 69463
  • ۱۴۰۰-۰۴-۲۱
  • 64 بازدید
  • ۰
  • مسمومیت‌ها در گیلان یکی ازعلل شایع مراجعه به اورژانس است و شایعترین علت مسمومیت، مصرف بیش از اندازه داروها است. به گزارش گیل و دیلم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان با اشاره به اینکه شایع‌ترین علت مسمومیت، مصرف بیش از اندازه داروها است گفت: […]

    شایع ترین علت مسمومیت در گیلان؛ مصرف بیش از اندازه داروها
  • مسمومیت‌ها در گیلان یکی ازعلل شایع مراجعه به اورژانس است و شایعترین علت مسمومیت، مصرف بیش از اندازه داروها است.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان با اشاره به اینکه شایع‌ترین علت مسمومیت، مصرف بیش از اندازه داروها است گفت: حدود ۹۰ درصد مسمومیت‌ها در منازل رخ می‌دهد که ممکن است با خوردن، تنفس، تزریق و جذب پوستی ایجاد شود.

    دکتر پیمان اسدی برای پیشگیری از هر نوع مسمومیت از شهروندان خواست: حتما محصولات شوینده و فرآورده‌های آرایشی – بهداشتی را از کودکان دور نگهدارند، بر مصرف دارو در کودکان و سالمندان نظارت دقیق شود، از نگهداری گل‌ها و گیاهان سمی درمنزل خودداری شود، هنگام استفاده از مواد شیمیایی و شوینده‌ها پنجره‌ها باز شود تا هوا به خوبی جریان داشته باشد، از مخلوط کردن مواد شیمیایی (جوهرنمک و جرم گیر) با فرآورده‌های سفیدکننده خودداری شود و ظروف حاوی مواد شیمیایی را در کنار مواد غذایی قرار ندهند.
    وی گفت: در صورتی که شهروندان با فرد مسموم مواجه شوند بهترین اقدام تماس با اورژانس ۱۱۵ و یا انتقال بیمار به مرکز درمانی است.
    رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان گفت: تا زمانی رسیدن همکاران اورژانس، اگر فرد مسموم کاهش سطح هوشیاری دارد، از راه خوراکی چیزی به او ندهید و درصورتی که بر اثر استنشاق گاز‌های سمی مسموم شده دروپنجره‌ها را باز کنید و فرد را به سرعت از محیط خارج کنید.
    دکتر پیمان اسدی گفت: در مسمومیت‌های پوستی باید پوست بیمار را با آب فراوان و با فشار شست و شو دهید.
    وی گفت: در صورت وقوع مسمومیت گوارشی یکی از راه‌های موثر تحریک به استفراغ برای تخلیه سم است و برای این کار بهتر است به بیمار آب ولرم داده شود.
    رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گیلان تاکید کرد که درصورتی که فرد مسموم با مواد نفتی و مواد سوزاننده مانند اسید یا قلیا مسموم شده به هیچ عنوان نباید وی را به استفراغ تحریک کرد.
    دکتر پیمان اسدی گفت: در مسمومیت با قرص برنج (فسفید آلومینیوم) مصرف آب و یا شیر ممنوع است، زیرا باعث جذب بیشتر سم می‌شود.

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=69463

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *